Connect with us

Top Story

ŠOK! ANĐELKA PRPIĆ trebalo je da bude IVANA u sitkomu “LAKO JE RALETU”! Evo ko joj je ZABRANIO

Ona i Andrija Milošević ne smeju da igraju zajedno još tri godine! Evo i zbog čega

Published

on

Lako-je-Raletu-Andjelka-Prpic

Anđelka Prpić najveću popularnost je stekla u komediji “Andrija i Anđelka”, gde delila kadar i život sa kolegom Andrijom Miloševićem.

Serija je rađena prema najadaptiranijem scenariju na svetu, originalnog naziva “Un gars, una fille” koji je nakon kanadske, dobio svoje verzije u 25 zemalja širom sveta, svuda sa ogromnim uspehom kod gledalaca. Adaptaciju scenarija za srpsko tržište uradio je Vuk Ršumović, a režiser serije je Marko Manojlović.

Andrija i Anđelka, par u srednjim tridesetim, tipičan su primer onog što se dešava kada muškarac i žena žive zajedno. Iako su godinama u vezi i iskreno se vole, jedno drugom često idu na živce, bilo da su u spavaćoj sobi, supermarketu ili na večeri s prijateljima.

Andrija MIlošević (1)

Njihovi kaprici i potpuno različiti, a tipično muško- ženski pogledi na svet, uzrok su neslaganjima i prepirkama oko dobro poznatih pitanja seksa, ljubomore, novca, dece, njenih prijatelja, njegovih prijatelja, podela poslova u kući… U svakom slučaju za njih dvoje nema tabu tema, niti je ijedna tema previše ozbiljna da se ne bi mogla pretvoriti u urnebesan komentar modernog života. Andrija i Anđelka samo naizgled stalno vode borbe i ratove, a ustvari se ludo vole.

Serija je čak pet puta prikazana u Hrvatskoj, a nastala je kao plod saradnje produkcija “Freš” i “Blek buk”.

Lako-je-Raletu-Masa-Dakic

Maša Dakić je na preporuku Andrije Miloševića „uskočila“ u seriju umesto Anđelke Prpić

Andriju Miloševića trenutno gledamo u seriji “Lako je Raletu”, ali tu nema Anđelke.

– Bila je i ona u priči. Međutim, Anđelka ima ugovor zbog franšize “Andrija i Anđelka” da narednih deset godina njih dvoje ne smeju da se pojavljuju ni u jednoj drugoj seriji ni reklami kao bračni ili ljubavni par – otkrila je šouraner ovog projekta Tatjana Ilić.

Neki bi rekli da su potpisali pakt s đavolom. Seriju su snimali 2015, pa znači da ova zabrana važi do 2025. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Kurir

Advertisement