Connect with us

Domaće serije

PEVAČICA 2: Vuk Kostić i Marko Janketić pojačanje u novoj sezoni! A evo i KOGA GLUME! Oduševićete se!

Saznaj i kada je PREMIJERA!

Published

on

Pevačica 2

Pevačica 2 uveliko je počela sa snimanjima. U subotu 31. decembra pala je poslednja klapa prvog bloka scena, a kako je scenaristkinja serije Nataša Drakulić otkrila radnja se ovog puta seli u daleku prošlost, u davnu 1858. godinu, piše Super TV.

– Pratimo prošlost naših junaka, koje smo upoznali u sadašnjosti, a sada je vreme da ih upoznamo kroz istoriju. U nastavku uvodimo i novu magijsku priču, koja se bazira na astrologiji i numerologiji, pa ćemo u skladu sa tim imati i niz novih zanimljivih likova. U ovoj sezoni nam se priključuju Dara Džokić u ulozi MIlene, Strahinja Blažić i Nikola Pejaković, a Vuka Kostića i Marka Janketića ćemo videti u sasvim drugačijim ulogama nego što smo inače navikli kada je reč o ovim glumcima poručuje Nataša Drakulić, dodajući da se timu „Pevačice“ kao reditelj sada pridružio i Igor Đorđević koji će raditi na horor scenama.

Vuk Kostić će u nastavku „Pevačice“ tumačiti lik povezan sa svetom estrade i muzike.

– Igram Vanju, čoveka koji je upućen u svet estrade i poznaje veliki broj ljudi. On jednostavno voli taj moderan način života, odnosno prikazivanje i eksponiranje u medijima i na društvenim mrežama. Zanimljivo mi je i to što mi se ukazala prilika da igram prvi put u takvom svetu što je za mene kao glumca veliki izazov. Baš sam se obradovao. Ovakvi likovi  mi definitivno dođu kao osveženje od rola policajaca, ubica i kriminalaca – otkriva Vuk Kostić, dok će njegov kolega Marko Janketić tumačiti lik Lokija, kontroverznu estradnu zvezdu, a kako kaže, ovog puta neće zapevati.

Obučen u bundu sa frizurom koju nikada nije imao Marko, priznaje, sam sebe podseća na makroa, a kaže da je njegov lik veoma zanimljiv i izuzetno snažnog karaktera, te će će inače veoma mračnoj i gorkoj seriji doneti izvesnu dozu komičnosti.

Serija Pevačica 2 snimaće se do kraja marta, a premijera se očekuje na jesen na kanalu Superstar.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV/Blic Super TV

Foto IMDb

Advertisement