Connect with us

Domaće serije

Šta nas očekuje u MAMA I TATA SE IGRAJU RATA 3 i nastavku filma MALA NOĆNA MUZIKA?

Napisan je scenario za nastavak kultne komedije

Published

on

mama-i-tata-se-igraju-rata-3-mala-nocna-muzika-2

Zahvaljujući dobrom prijemu kod publike i trijumfu na filmskom festivalu u Sarajevu, gde je osvojila nagradu za najbolju domaću komediju, serija “Mama i tata se igraju rata” obnovljena je za treću sezonu.

Glavni glumac i reditelj, Gordan Kičić otkrio je da snimanje novih epizoda počinje 17.aprila:

– Scenario je napisan i priča se dešava tri godine nakon druge sezone. Okolnosti su se promenile, kao i životi glavnih junaka i sada pratimo nešto za čim su oni žudeli, mada im se i puno stvari ostvarilo. Da li ih to zadovoljava i da li je to dovoljno, videćemo u sledećim epizodama. Glavni junak Veljko Radisavljević, koga tumačim, je otišao sa porodicom da završi snimanje serije za Netflix, ali je nakon toga raskinuo ugovor i svi zajedno su se vratili u Beograd. Još uvek nisam napravio kasting, ali biće novih likova i junaka i ova će biti najkompleksnija sezona do sada. Videćemo da li će se priča završiti sa trećom sezonom.

Sve je iznenadila vest da će se raditi nastavak kultne komedije “Mala noćna muzika“ Dejana Zečevića, u kojoj su glavne uloge tumačili Gordan i Vuk Kostić.

– Uradili smo scenario i sada će krenuti konkursi pa ćemo videti da li ćemo dobiti neka sredstva. Iskreno se nadamo, jer mislim da bi svi mi voleli da napravimo nastavak ove priče. Mnogi pitaju da li ekipa ostaje na okupi. Naravno, Zeka, Vuk i ja smo trojka, koja se ne menja – kroz osmeh poručuje Gordan Kičić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS / Printscreen

Izvor Film i TV / Blic

Advertisement