Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO: DUG MORU 4 stiže na SUPERSTAR TV! A evo i KADA!

Otkrivamo SVE o VELIKOM FINALU!

Published

on

Dug moru 4

Dug moru sa poslednjom sezonom koja broji 10 novih epizoda, kako ekskluzivno saznajemo iz dobro obaveštenih izvora, oprostiće se od publike ovog proleća. Finalni ciklus ove mistične drame emitovaće se uporedo sa trećom sezonom Kalkanskih krugova (najverovatnije petkom ili radnim danima), što znači da bismo rasplet ove priče mogli da vidimo krajem marta i tokom aprila.

– Ovo će biti nastavak tople ljudske priče o odnosima dece i roditelja, kao i o različitim krivicama koje svi nosimo. Posebno možete da očekujete veći fokus na naš svet mrtvih i svet živih, koji se u 4. sezoni još više približavaju. Legende sa Luštice, koje su veliki pokretač naše radnje, i dalje će biti u fokusu. Na kraju prošle sezone nestala je glavna junakinja, Olga (Ana Lečić), i početak novog ciklusa se nadovezuje na taj događaj – otkrila je producentkinja serije Bojana Maljević u razgovoru za TV Novosti prošle godine.

Ostala su nerešena i pitanja čije je zaista Olgino nerođeno dete, šta će biti sa njenim dragim Rnjom (Vule Marković), da li će Olgin otac Periša (Dragan Mićanović) i kapetan Zarija (Srđan Grahovac) naći treći deo slagalice, a samim tim i blago Fortice, da li će Jovana (Dubravka Drakić) izvršiti plan da Jelena (Ana Maljević) prizna istinu i tako Olginu majku Svetlanu (Bojana Maljević) stavi iza rešetaka, hoće li novinar Oskar (Aleksandar Radenković) naći odgovore na pitanja o sebi i profesoru Grosmanu (Sebastijan Kavaca)…

– Potrudili smo se da zaokružimo sve – uključujući i to zašto se Bota (Aleksandar Radulović) plaši štriga. Mnogi naši glavni likovi dobijaju deo priče koja datira u 1991. godini. Imaćemo, dakle, mlade glumce koji će tumačiti junake koje u zrelom dobu igraju Dragan Mićanović, Vesna Trivalić, Nada Šargin, Srđan Grahovac i drugi. U četvrtoj sezoni otkrivamo da su se u jednom danu, te davne 1991, desili različiti događaji koji su povezali naše junake. Imamo i brojne nove likove, recimo jednog tajanstvenog Visokog, kojeg će igrati Stefan Kapičić. Tome se posebno radujemo jer je Stefan odvojio vreme da pre nastavka poslova u Americi bude mesec dana sa nama – otkriva za „TV novosti“ Bojana Maljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM, FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

 

Advertisement