Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Evo KO je STVARNO Laura iz serije IGRA SUDBINE i da li će ona biti Lukina NOVA DEVOJKA!

Evo odakle je znamo

Published

on

Igra sudbine Laura

Igra sudbine Laura – letnje intrige za letnju razbibrigu. Publika Prve televizije već uveliko uživa u letnjim intrigama najpopularnije domaće sapunice „Igra sudbine“, a nova glumačka imena su još više „začinila“ i osvežila već dobro poznate ljubavne i porodične zaplete.

Jedna od novih glumica koja se priključila seriji je Ivona Kustudić, crnogorska mlada glumica, a u novoj letnjoj sezoni tumači lik Laure Đorđević, prestižne modne menadžerke koja živi u Milanu.

Verni gledaoci serije svedoci su početka ljubavne romanse između Laure i Luke, koji se još uvek upoznaju dok u Milanu provode svaki slobodan trenutak. Pored toga što im ona pomaže da predstave i unovče Adine skice iz prošlosti, „ljubavne varnice“ između njih dvoje ne jenjavaju.

Nakon uspešno završenih studija u Americi, Ivona se odlično snašla u ulogama koje je dobila na američkom tržištu, ali je odnedavno zaigrala u letnjoj sezoni „Igre sudbine“.

Budući da se Una udala za Andriju, Luka je trenutno slobodan i pokreće novi poslovni bizinis u Milanu, a pored brata Alekse i Lenke, društvo mu u Italiji pravi mlada modna menadžerka Laura, sa kojom ulazi u novu ljubavnu romansu.

Da li će ona postati nova Lukina devojka, ostaje nam da vidimo u novim epizodama „Igre sudbine“.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor Film i TV

Advertisement