Connect with us

Top Story

Pitali smo VAS: Može li neka serije da zameni JUŽNI VETAR? I evo ŠTA ste nam ODGOVORILI! PS. Na kraju teksta VAS čeka NOVO PITANJE!

Published

on

Kao što znamo serija „Južni vetar“ oborila je sve rekorde gledanosti ne samo ove godine već i poslednjih nekoliko godina kada je reč o domaćoj produkciji. Sa više od dva miliona gledalaca u finalu i sa četiri epizode koje su imale više od milion i po gledalaca,bez mnogo okolišanja može se reći da je serija „Južni vetar“ fenomen koji dugo nismo imali priliku da vidimo na našim malim ekranima.

Pročitaj još VUK KOSTIĆ o petoj sezoni UBICA MOG OCA i danima u karantinu: LAŽ je da nas je KORONA opametila! Sutra ćemo sve po starom…

Osim velike popularnosti u Srbiji, „Južni vetar“ pratili su sa istim žarom i gledaoci u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bugarskoj, gde je „Južni vetar“ zabeležio visok rejting. Kao što smo o tome već u nekoliko navrata pisali, fenomen koji kao scenarista i reditelj potpisuje Miloš Avramović, a kom su uloge za pamćenje ostvarili Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Sofija Stojiljković, Ljubomir Bandović, Aleksandar Berček, Bogdan Diklić, Tamara Krcunović, Vuk Kostić, Aleksandar Gligorić i mnogi drugi, publiku je kupio svojom komunikacijom – na ti.

https://www.instagram.com/p/B_S5sCDjvtF/?igshid=fykvpxhnvgrl

Južni vetar je serija bliska domaćem, ali i regionalnom auditorijumu, i zato i ne čudi što se tako dobro „primila“ u narodu. Nažalost, na nastavak ćemo morati da čekamo bar još pola godine, pa se logično nametnulo pitanje – šta ćemo gledati do tada.

Pročitaj još ŠTA gledati posle JUŽNOG VETRA? TOP 7 domaćih serija kao ZAMENA za SERIJU GODINE! Plus REPRIZE

Zbog toga smo početkom nedelje na društvenim mrežama sproveli anketu među čitaocima sa pitanjem „Hoće li neka domaća serija uskoro moći da zameni Južni vetar“, i evo šta ste nam odgovorili.

Sasvim očekivano, čak 72 odsto učesnika u anketi smatra da se skoro neće pojaviti domaća TV serija koja će moći da ostvari isti efekat kao Južni vetar, a većina vas i ne razmišlja o novom serijalu kojim ćete nadomestiti prazninu koja je ostala posle Maraša i ekipe, jer sasvim normalno – čekate drugu sezonu.

Pročitaj još Aleksandar BERČEK je oduševio publiku kao CRVENI u seriji JUŽNI VETAR, ali malo je falilo da NE IGRA ovu ulogu! SAZNAJ ZAŠTO!

Kako nam je tu sve jasno, sada vam postavljamo i drugo pitanje – Da li smatrate da će druga sezona serije „Južni vetar“ biti popularnija od prve? Da vas čujemo.

Foto Promo

Advertisement