Connect with us

TV

IGRA SUDBINE – Sve ih OBOŽAVAMO, ali KO vam je OMILJENI LIK iz serije? Da li je VAŠ favorit na našoj LISTI?

Published

on

Serija IGRA SUDBINE bez mnogo dvoumljenja jedna je od najpopularnijih i najgledanijih domaćih serija ove godine. Srca publike osvojila je laganom i iskrenom radnjom koja je bliska svima, budući da su životne priče junaka „Igre sudbine“ obične, svakodnevne i bliske svima. Priča o snažnoj majci i uspešnoj poslovnoj ženi koja se bori za svoju porodicu i u isto vreme pokušava da održi porodični biznis na stabilnim nogama uprkos napadima raznih „opasnica i bestidnika“ kako ih junakinja serije Ada Kanački naziva, okosnica je radnje kojoj je teško odoleti, a koju je vešto osmislio Žarko Jokanović, obogativši originalne likove iz latinoameričke telenovele Nuevo rico, nuevo pobre lokalnim koloritom i temperamentom. Zahvaljujući tome dobili smo živopisnu paletu karaktera, a mi vas pitamo – koji vam je najdraži.

Pročitaj još Domaće serije ONLINE – Južni vetar, Tajkun, Švindleri, Ubice mog oca, Senke nad Balkanom, Igra sudbine… Gledaj LEGALNO!

Ada Kanački (Milica Milša) – Za porodicu i pravdu UJEDA KAO RIS!

Milica Milša Ada Kanacki Igra sudbine

Stroga, ali pravična majka, uspešna poslovna žena i odgovoran prijatelj, Ada Kanački je temelj serije „Igra sudbine“. Kada je dobila neprijatnu vest da u stvari nije majka svog sina, kao i da tamo negde postoji neki Luka Ožegović koji se u stvari preziva Kanački, suočila se sa najvećim izazovom u svom životu – da onima kojima je sudbina oduzela pravo na živote koji im pripadaju, vrati to što im rođenjem pripada. Mudre odluke, ispravni i ne uvek laki privatni i poslovni potezi hrabru Adu vode kroz turbulentne avanture u kojima joj je glavni oslonac njen VUKAŠIN. Čovek sa čarobnim štapićem za sve probleme. Ada kao takva žena je koju morate voleti, a mi vas pitamo KOLIKO?

Aleksa Ožegović (Luka Raco) – Ukroćena ZVER!

Na početku serije Aleksu upoznajemo kao pravu kapitalističku zver. Emocije za njega ne predstavljaju ništa, a ljubav je osetio jedino u zagrljaju proračunate Sofije Šubarović. Starlete koja ima skrivene namere. Ipak, kada se sudbina poigra sa njim, preko noći gubi sve i od uglednog plejboja Kanačkog postaje siroti golja Ožegović. Ipak, Aleksa tada otkriva svoju drugu stranu, a život ga uči vrednim i važnim lekcijama. Najvažnija od njih je – ljubav.

Pročitaj još VUK KOSTIĆ o petoj sezoni UBICA MOG OCA i danima u karantinu: LAŽ je da nas je KORONA opametila! Sutra ćemo sve po starom…

Luka Kanački (Stevan Piale) – Lakomi fićfirić ili naivni dečak?

Igra-sudbine-Luka-i-Aleksa-Stefan-Piale-Luka-Raco

Luka Ožegović, a sada Kanački igrom sudbine dobio je džek-pot. Ali i obaveze i odgovornosti na koje u dosadašnjem životu nije navikao. Uz to, za mentora ima nikoga drugog do majku, Adu Kanački, koja je rešena u tome da od Luke napravi čoveka. Kada je reč o našem stavu prema mladom Kanačkom, ponekad bismo ga, zbog manipulacija, ljubomore prema bratu i detinjarija koje izvodi, najrađe ubili, a ponekad nam je u njegovoj naivnosti beskrajno simpatičan i harizmatičan. Mi nismo načisto sa time da li ga volimo ili ne. A vi?

Mila Galić (Olja Lević) – Dobra devojka prema kojoj život nije nimalo dobar

Igra sudbine Mila

Mila je tip devojke koju bi svako poželeo za prijatelja, devojku, suprugu ili, pak – za sekretaricu. Plemenita, dobre duše, odgovorna i ozbilja, Mila je idealan tip devohjke sa kojom sudbina voli da odigra svoje najprljavije igre. Tako je i njoj za dečka dodelila prevrtljivog Luku koji je zavlači već 60 i kusur epizoda, istovremeno njene iskrene emocije uzburkavši onim što oseća prema Aleksi. Milin život nije nimalo lak, a nekako osećamo da to neće ni postati. Sve do kraja ove serije. Ali bog toga i volimo „Igru sudbine“. A koliko volimo Milu?

Pročitaj još ŠTA gledati posle JUŽNOG VETRA? TOP 7 domaćih serija kao ZAMENA za SERIJU GODINE! Plus REPRIZE

Matija Grbić (Pavle Jerinić) – Sestrić kakav nikom ne treba

Mada ga Ada Kanački izrazito ceni, Matija je opasan igrač koji u životu ima jedan jedini cilj – da se dočepa tetkinog bogatstva. Zato svakodnevno plete mrežu oko doma Kanačkih vešto poput pauka potežući nevidljive niti na koje se lepe najlakomiji članovi uticajne porodice. Prvo Aleksa, a sada i Luka. Tokom serije je dobio opasno društvo koje mu pomaže u ostvarivanju njegovog paklenog plana, ali samo je pitanje vremena kada će taj pakt pući i o čiju će se glavu slomiti „kola“. Šta mislimo o Matiji? Koja će biti njegova „Igra sudbine“?

Sofija Šubarević (Matea Milosavljević) – Lepotica prljave duše

Ovu lepoticu lako je voleti okom, ali čini se da njeno srce još nije dotakla prava ljubav. Igra neku čudnu igru, i mada se čini da je drugi samo koriste da bi ostvarili svoje ciljeve, Sofija nam liči na mnogo ozbiljnijeg igrača. Onog koji u stvari vuče sve konce. U to da li je volimo ili ne nema sumnje, ali u nekim momentima Sofija ume da izazove naše saosećanje. Činjenica da je zlostavljano dete roditelja koji nisu imali srećan brak dovoljna je da Sofiji za neke stvari progledamo kroz prste. Da li ste i vi u stanju da joj oprostite?

Pročitaj još Aleksandar BERČEK je oduševio publiku kao CRVENI u seriji JUŽNI VETAR, ali malo je falilo da NE IGRA ovu ulogu! SAZNAJ ZAŠTO!

Vukašin Suvobrk (Slobodan  Ćustić) – Čovek za sve!

Vukašin je verovatno lik kog smo u ovoj seriji uz Adu najviše zavoleli. Ovaj vremešni pandam za Supermena oduševljava nas svim svojim talentima – od špijunskih, preko tabadžijskih do činjenice da u svojoj biografiji očigledno ima zavidan staž u nekoj tajnoj službi. Vukašin je čovek na koga Ada u svakom trenutku može računati, ali sigurni smo da stari vuk krije neku opasnu mračnu tajnu. Uostalom, otkud on u ljubavi sa baronicom Donkom? Ha! Tu nisu čista posla…

Marica Pančetović Pančeta (Sandra Bugarski) – Žena koja za PARDON u životu nije čula

Molimo lepo, ko Pančetu upoznao nije, taj ne zna šta je život. Ova zavodnica bez dlake na jeziku spremna je da svakog žavola uhvati pravo za rogove. Zvao se on Ada, Donka ili Lila. Sa đavolima Pančetica problema nema, samo sa mlađanim Aleksom koji nikako da postane rob njenog srca. A tako bi ga slatko smazala Pančeta, ne pitajte. Za nju nećemo ni da vas pitamo koliko je volite, jer odgovor već ZNAMO!

Pročitaj još OTKRIVAMO! Ko je PANČETA iz serije IGRA SUDBINE i ZAŠTO je do sada NISMO gledali u TV serijama!

Nada Galić (Milica Tomašević) – Otimačica tuđih ljubavi

Za Nadu bi se moglo reći da je najbolji dokaz da ona stara „Ko se smeje, zlo ti ne misli“ – ne važi. naravno, svi znamo da je očajnički zaljubljena u Luku, dečka njene sestre i da ne preza od ničega ne bi li ga se dočepala. Ipak, Nadi se ne može zameriti. Zar niko od nas nikada nije poželeo nešto što je tuđe? Hmm?

Debeljko i Jelena (Vuk Saletović i Kristina Jovanović) – Golupčići kojima je potrebna pomoć u navigaciji

On je voli, ona, slepa i glupa, voli drugog. Debeljko i Jelena otkako znaju jedno za drugo najbolji su drugari. Međutim, bar sa jedne strane postoji ozbiljna ambicija da to drugarstvo preraste u nešto više. Nažalost, Jelena toga do nedavno uopšte nije bila svesna, pa će joj to otkriće doći kao hladan tuš. Nama je ovaj dvojac beskrajno simpatičan! A vama?

Strahinja (Ammar Mešić) – Loše dečake je uvek lako voleti

Mnogo je nesreće u Strahinjinom životu. od ljubavi preko prijateljstva do pogrešnih odluka koje je, povodljiv kakav je, uvek olako donosio. Lukin prijatelj, nesrećno zaljubljen u Nadu koja ga i ne gleda, a lakom na brz novac, Strahinja sam sebe uvlači u probleme iz kojih teško izlazi. Ipak, uz prave prijatelje, i za to se nađe rešenje.

Donka de Saeli (Snežana Savić) – Niko te ne voli kao SVEKRVA

Snežana Savić Igra sudbine

Tako je. Baronica Donka de Saeli, svekrva je Ade Kanački, koja je posle decenija odsustva i prljavih poslova u inostranstvu – ponovo tu. Da pomrsi Adine konce i prigrabi bar deo njene imovine. Tokom većeg dela serije Donka „prikuplja informacije“, a svi čekamo njen veliki udarac kojim će Kan Holding i Adu baciti na pod.

Pročitaj još HIT! Evo kako je VANESA ŠOKČIĆ završila u seriji JUŽNI VETAR! I KO je “KRIV” za TO…

Ivan Ožegović (Vladan Savić) – Otac za poželeti. Ili, možda ne?

Igra sudbine serije

Mada se nije baš proslavio ispravnim odlukama u životu, Ivan, prvo kao Lukin, a sada kao Aleksin otac, polako plaća svoju kartu za povratak na pravi put. U tome ima nesebičnu pomoć Ade Kanački, a svi mi navijamo da se varnice među njima konačno zapale i da bukne ta LJUBAVNA VATRA u Igri sudbine

Dijana Erski (Iva Štrljić) – Dama sa stilom kakva se jednom rađa

Dijana je posh, džet-set, elita i haj-klas kakav se među smrtnicima retko viđa. Osim izuzetnog senzibiliteta za visoku modu i niske udarce u Igri sudbine, Dijana se u seriji „Igra sudbine“ proslavila i po dijalozima sa Donkom. Jedan od nama omiljenih kaže: „Kakva čast, pa ja do sada živu baronicu nisam videla“, na šta joj Donka odgovara „A mrtvu jeste“? Neprocenjiva rola Iva Štrljić. Bravo!

Foto PRVA

Advertisement