Connect with us

Top Story

OKRUŽEN MRTVIMA – Poslednja sezona čuvene zombi sage stiže na KANAL FOX! A evo i KADA!

Published

on

Epski završetak popularnog serijala “Okružen mrtvima” počinje u ponedeljak23. avgusta u 22.55 na kanalu FOX.  Poslednja, produžena sezona počinje sa osam novih epizoda, koje su deo priče čija se radnja proteže na 24 epizode. Ovom sezonom završiće se deset godina uspešnog emitovanja serije koja je već zauzela važno mesto u TV istoriji.

Pročitajte još OTKRIVENO koliko ZARAĐUJE žiri šoua ZVEZDE GRANDA! Od OVIH cifara ZAVRTEĆE vam se u GLAVI! EVO ko je NAJSKUPLJI!

– Priča se nastavlja nakon šest dodatnih epizoda iz 10. sezone, čiji je fokus bio na trenucima koji su uvod u ono što nas očekuje u nastavku. Jedanaesta sezona biće veća nego ijedna pre – poručuje Andžela Kang, glavna izvršna producentkinja serijala “Okružen mrtvima”.

– Ulog će biti ogroman. Biće više zombija, akcije, neverovatnih novih priča i dosad neviđenih lokacija. Grupe su prvi put organizovane u jednu zajednicu i pokušavaju da ponovo izgrade ono što su im Šaptači oduzeli – otkriva nam ona.

Pročitajte još Burak Ozčivit, slavni BALI BEG, optužen za ZLOSTAVLJANJE! Turska u ŠOKU! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

– Čast mi je da objavim da obožavaoci neće morati dugo da čekaju, jer epizode počinju s emitovanjem već ovog leta – istakao je Skot M. Gimpl, glavni urednik sadržaja serijala “Okružen mrtvima”.

Poslednja sezona čuvene postapokaliptične zombi sage biće i najduža u istoriji serije, a od nje se očekuju i odgovori na mnogobrojna pitanja koja ljubitelje serije muče već godinama.

twd SEASON 10 OKRUZEN MRTVIMA

Pročitajte još Serija KALKANSKI KRUGOVI (SPOJLER) – Otkrivamo! Evo KO je BABA GUBA! Spremite se za VELIKI ŠOK!

Najsvežije je, svakako, ono šta se dogodilo sa Rikom i kuda je odveden nakon što su ga misteriozni posetioci uvukli u helikopter, sredinom devetog ciklusa. Takođe, jedno od važnijih pitanja za sve je i hoćemo li Rika videti u finalnim epizoda.

Ipak, pitanje povratka Rika Grajmsa, nije jedino kojim će se baviti 11. sezona. Među zanimljivijima su i  ona koja se odnose na razrešenje misterije vojnika koji su se pojavili u bonus epizodama aktuelne 10. sezone. Takođe, u nastavku ćemo verovatno videti i odgovor na pitanje gledalaca hoće li Megi konačno ubiti Negana, kao i da li će se u 11. sezoni završiti priča sa Aleksandrijom.

Pročitajte još Milica Tomašević OTKRIVA – Evo zbog koga je JOVANKA BROZ postala TITOVA ŽENA!

Ono što je sigurno jeste da nas uskoro očekuju spinof serijali “Okružen mrtvima” koji će se baviti sporednim likovima. Onaj koji privlači najviše pažnje stiže već 2023. godine i fokusiraće se na priču Kerol i Derila. Takođe, do 2030. godine stiže i niz bisokopskih filmova iz “Okružen mrtvima” univerzuma, a jedan od njih baviće se i putovanjem Rika Grajmsa, nakon što je misteriozno “ispario” iz serije tokom devete sezone. 

Pročitajte još Kalkanski krugovi 10. epizoda: FINALE! Dejan oči u oči sa BABA GUBOM! Miona na korak od SMRTI! (VIDEO)

Serijal “Okružen mrtvima” zasnovan je na stripovima Roberta Kirkmana, čiji je izdavač “Image Comics”. Producent serijala je firma “AMC Studios”. Izvršni producenti su Gimpl, Kangova, Kirkman, Gejl En Herd, Dejv Alpert, Greg Nikotero, Džozef Inkaprera i Deniz Hut.

Foto Promo

Advertisement