Connect with us

Featured

Milica Tomašević OTKRIVA – Evo zbog koga je JOVANKA BROZ postala TITOVA ŽENA!

Published

on

Milica Tomašević, koju je publika zavolela kao Nadu u seriji “Igra sudbine”, nedavno je imala novi glumački zadatak. U seriji “Jovanka Broz, tajne službe” glumi prvu damu SFRJ i suprugu Josipa Broza Tita. U vreme kada su počeli da se zabavljaju, a ubrzo i venčali.

PROČITAJTE JOŠ: Dragana Mićalović OTKRIVA da li je Una POŠTENA devojka? EVO šta bi volela da NAUČI od nje!

Poznata mlada glumica kaže da nije imala vremena za strah od uloge. Sebe je, kako kaže, bacila u vatru i uživala u procesu stvaranja uloge žene koja je obeležila jednu epohu.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 264. epizoda – SOFIJA najstrašnije VREĐA Luku! On joj neće ostati DUŽAN. Evo KAKO će je naučiti PAMETI!

– Dostupno je mnogo materijala koji mi je olakšao pripremu. Posebno dragoceni su video-zapisi, iz kojih sam pokušala da upijem njeno držanje, pokrete, govor, stav. Imala sam priliku da direktno razgovaram sa čovekom koji je lično poznavao Jovanku. Nije mi bila namera da je imitiram, već da stvorim lik sa njenim osobinama. Zadatak je utoliko teži jer se mnogo građana i dalje odlično seća Jovanke. Nadam se da će biti zadovoljni mojom interpretacijom – priča Milica Tomašević.

PROČITAJTE JOŠ: Kalkanski krugovi 9. epizoda: ŠOK! Miona se VRAĆA! Svetlana OTKRIVA Dejanu STRAŠNU istinu o ZABRANU! (VIDEO)

Na pitanje da li smatra da je Jovanka imala određenu moć u svojim rukama, Milica kaže:

– Bila je žena predsednika Jugoslavije na vrhuncu njegove moći, i nesumnjivo je imala glas u donošenju raznoraznih odluka. Postoje teorije o tome ko ju je i zašto doveo u Beli dvor. Za koga je radila i ko je radio za nju. Skoro sve je dovedeno u pitanje, osim njene sposobnosti da stvari drži pod kontrolom koliko je to bilo moguće. Bila je Titova senka i vodila je računa o svemu. Koliki je bio njen uticaj, to jeste centralna tema serije – objašnjava Milica Tomašević.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! EVO kako je izgledala SVADBA Tome Zdravkovića U ČIKAGU! (FOTO, VIDEO)

Prvu damu SFRJ doživela je kao doslednu, istrajnu i čvrstu ženu koja je živela u burnim vremenima.

– Imala je jake neprijatelje i velike ciljeve. Iskusila je obe strane medalje. Doživela je najbolje i najgore od života, a to iskustvo je nemerljivo sa bilo kojim drugim – poručuje glumica.

PROČITAJTE JOŠ: Otkrivamo NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI – Evo GDE se nalazi manastir iz ZABRANA! U njemu su STVARNO lečili GUBAVCE! Ali to nije SVE!

Tomaševićeva će sledeće godine proslaviti 30. rođendan. Imaće isto godina koliko je imala Jovanka kada se udala za Josipa Broza Tita.

– Bila je mnogo zrelija od mene sada, jer ju je život na to naterao. To su bila teške godine za Evropu, Jovanka je preživela rat i nagledala se groznih ljudskih nesreća i tužnih sudbina. Izgubila je roditelje i mlada ostala sama. Živela je i funkcionisala u muškom svetu visoke politike, i sve vreme bila neustrašiva i nepokolebljiva. To su osobine koje bih volela da razvijem – iskrena je Milica.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – IVANA ZEČEVIĆ za FILM I TV otkriva: Zbog OVE scene iz serije KALKANSKI KRUGOVI smo SVI PLAKALI! A ova me je SKAMENILA od STRAHA!

Miličin partner na setu, koji glumi Josipa Broza Tita, bio je Nebojša Dugalić. Gledaoci će seriju videti tek na jesen, a u ulozi Jovanke u starijim danima našla se glumica Snežana Savić.

Foto Instagram / Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement