Connect with us

TV

Kalkanski krugovi 10. epizoda: FINALE! Dejan oči u oči sa BABA GUBOM! Miona na korak od SMRTI! (VIDEO)

Published

on

“Kalkanski krugovi” (10. epizoda) su nova domaća serija, koju od 13. marta premijerno pratimo, vikendom u 21.00, na kanalu Superstar TV. U nedelju, 11. aprila, na programu je 10. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – IVANA ZEČEVIĆ za FILM I TV otkriva: Zbog OVE scene iz serije KALKANSKI KRUGOVI smo SVI PLAKALI! A ova me je SKAMENILA od STRAHA!

Bojan sa ekipom dolazi u Dol da izravnaju račune sa Mionom i njenim ocem. Vezuju je i prete joj špricem da će joj nauditi ukoliko ne bude sarađivala.

PROČITAJTE JOŠ: Otkrivamo NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI – Evo GDE se nalazi manastir iz ZABRANA! U njemu su STVARNO lečili GUBAVCE! Ali to nije SVE!

U tom trenutku čuju se odjeci udaraca kamen o kamen. Jedan od Bojanovih ljudi naoružan pištoljem izlazi napolje da vidi o čemu je reč. Iz mraka ga odjednom napada Mačji smeh, iliti Veliborov sin Petar.

PROČITAJTE JOŠ: Kalkanski krugovi 9. epizoda: ŠOK! Miona se VRAĆA! Svetlana OTKRIVA Dejanu STRAŠNU istinu o ZABRANU! (VIDEO)

Miona pokušava da urazumi Bojana, koji se u jednom trenutku okreće protiv plana sa kojim su došli u Dol. Zbog toga negoduju njegovi ljudi. Da li će Bojan preći na Mioninu stranu i spasti je?

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Sve RAZOTKRIVENO! Elizabet Olsen NAMERNO ispljuvala SRBIJU? Verenik je OSTAVIO zbog poznate SRPKINJE! A evo i KOJE!

Po mrklom mraku Dejan odlazi u Zabran. Tamo ga dočekuje iznenađeje kom se nije nadao. Susrešće Baba Gubu! Konačno ćemo otkriti ko je ona!

PROČITAJTE JOŠ: HIT! EVO kako je izgledala SVADBA Tome Zdravkovića U ČIKAGU! (FOTO, VIDEO)

Dejan se vraća kući, baš u trenutku kada je Miona u smrtnoj opasnosti. Pojavljuje se i Velibor sa puškom, koja će u sudbonosnom času opaliti. Hoće li spasti Mionu od smrti?

Autorsku ekipu serije “Kalkanski krugovi” (10. epizoda) čine scenarista Đorđe Milosavljević i reditelj Milan Karadžić. Uloge su poverene Vojinu Ćetkoviću, Žarku Lauševiću, Ivani Zečević, Nataši Ninković, Nini Janković Dičič i drugima poznatim imenima našeg glumišta.

Foto Firefly

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement