Connect with us

Tv program

  • 24 KITCHEN
  • FOX
  • FOX CRIME
  • FOX LIFE
  • FOX MOVIES
  • NGC
  • NGC WILD
12:00 am - 12:30 am

Prijatno

Factual Entertainment

U ovoj epizodi, Lora i Stojan podsetiće gledaoce čemu to francuska kuhinja duguje svetsku popularnost. Prvo će pripremiti poznatu lionsku salatu, sačinjenu od tri osnovna sastojka, ali izuzetno ukusnu. Spremiće i frikasu od zečetine.

12:30 am - 1:00 am

Gurman iz Makaa

Factual Entertainment

Džastin odlazi u "Belos tempos", tradicionalni portugalski restoran, koji pravi domaća jela tipična za Makao. Džastin će od kuvarice Ane naučiti da sprema popularni desert.

1:00 am - 1:30 am

Patina meksička jela

Factual Entertainment

Pati provodi dan sa svojim najmlađim sinom, Džudžuom. Dečak je poznat po svojoj opsesiji prema čokoladi. U ovoj epizodi provode dan u kuhinji, spremajući tri neverovatna čokoladna deserta.

1:30 am - 2:40 am

Gordon, Đino i Fred: Veliko božićno takmičenje

Factual Entertainment

Gordon Remzi takmiči se sa Đinom Dakampom, dok biraju vino i obučavaju šest poznatih ličnosti da skuvaju svaki po tri obroka za božićnu večeru u čast stotinu junaka Engleske, koji će glasati za najbolje jelo.

2:40 am - 3:05 am

Tradicionalno

Factual Entertainment

Danas istražujemo gastronomske tajne Leirije. Videćemo kako se spremaju čorba od bakalara, piletina u zemljanoj posudi i mrvice iz Leirije.

3:05 am - 3:30 am

Tradicionalno

Factual Entertainment

Danas istražujemo arome okruga Santarem. Počinjemo sa kamenom čorbom, zatim sledi torikado od bakalara i, za kraj, pasulj sa rebarcima.

3:30 am - 4:00 am

Svakodnevna kuhinja: Meri Beri

Factual Entertainment

Inspirisana svojim škotskim poreklom, Meri putuje u Škotsku da isproba najbolje delikatese iz špajza. Otkriće prelepe školjke u Ulapulu, uživaće u divljači spremljenoj na roštilju sa kuvarom Tomom Kičinom i spremiće puding na obali jezera.

4:00 am - 4:20 am

Svakodnevna kuhinja: Meri Beri

Factual Entertainment

Meri će podeliti neverovatne recepte za svakodnevna jela, od tajne za bogate špagete bolonjeze do čorbe koja će svakog ugrejati. Meri oblači belo odelo i isprobava svoje veštine pčelarstva. Zatim će od svežeg meda napraviti ukusan puding.

4:20 am - 4:45 am

Prijatno

Factual Entertainment

U ovoj epizodi, Lora i Stojan podsetiće gledaoce čemu to francuska kuhinja duguje svetsku popularnost. Prvo će pripremiti poznatu lionsku salatu, sačinjenu od tri osnovna sastojka, ali izuzetno ukusnu. Spremiće i frikasu od zečetine.

4:45 am - 5:10 am

Gurman iz Makaa

Factual Entertainment

Džastin odlazi u "Belos tempos", tradicionalni portugalski restoran, koji pravi domaća jela tipična za Makao. Džastin će od kuvarice Ane naučiti da sprema popularni desert.

5:10 am - 5:30 am

Karsu: Turska kuhinja

Culture

Karsu je mlada i talentovana umetnica koja potiče iz ugostiteljske porodice. Priprema laka i ukusna jela karakteristična za regiju svoje rodne Turske.

5:30 am - 6:00 am

Umetnost ukusa

Factual Entertainment

Maksut Askar dodaje savremeni ukus tradicionalnim turskim receptima. Kombinuje svoje umeće u dizajniranju sa tradicionalnim sastojcima kako bi stvorio nova jela. Svaka epizoda bavi se određenim sastojkom i njegovom ulogom u turskoj kuhinji.

6:00 am - 6:30 am

Patina meksička jela

Factual Entertainment

Pati provodi dan sa svojim najmlađim sinom, Džudžuom. Dečak je poznat po svojoj opsesiji prema čokoladi. U ovoj epizodi provode dan u kuhinji, spremajući tri neverovatna čokoladna deserta.

6:30 am - 7:00 am

Patina meksička jela

Factual Entertainment

Ova epizoda posvećena je jednom od Patinih omiljenih sastojaka, siru. U svojoj kuhinji, Pati sprema tri ukusna jela, po jedno za svakog od svojih sinova. U Oahaki, Pati i deca odlaze u posetu proizvođaču sireva, da vide kako se pravi čuveni sir oahaka.

7:00 am - 8:00 am

Ejnslijeva praznična jela koja volimo

Factual Entertainment

U ovoj božićnoj epizodi, Ejnsliju se pridružuje Kristofer Bigins, Martina Makačon i Brajan Tarner. Na meniju su vegetarijanske pljeskavice, tajlandska ćuretina i kokos bujon sa čilijem, skounsi od kokosa i korijandera, čokoladni hleb i puding od putera.

8:00 am - 9:00 am

Džejmi: Odbrojavanje do Božića

Factual Entertainment

Spremite se za lagano odbrojavanje do Božića sa Džejmijem Oliverom.

9:00 am - 9:30 am

Rudolfova prva pomoć u pekarskim nezgodama

Factual Entertainment

U serijalu, "Rudolfova prva pomoć u pekarskim nezgodama", Rudolf priskače u pomoć u trenucima kada kuvarima padne testo ili uvek ispadne presuvo. Rudolf daje korisne savete kako izbeći najčešće greške, i pomaže gledaocima da postanu vrhunski pekari.

9:30 am - 11:00 am

Gordon, Đino i Fred: Veliko božićno takmičenje

Factual Entertainment

Gordon Remzi takmiči se sa Đinom Dakampom, dok biraju vino i obučavaju šest poznatih ličnosti da skuvaju svaki po tri obroka za božićnu večeru u čast stotinu junaka Engleske, koji će glasati za najbolje jelo.

11:00 am - 11:30 am

Gurman iz Makaa

Factual Entertainment

Džastin odlazi u "Belos tempos", tradicionalni portugalski restoran, koji pravi domaća jela tipična za Makao. Džastin će od kuvarice Ane naučiti da sprema popularni desert.

11:30 am - 12:00 pm

Prijatno

Factual Entertainment

Današnji recepti Lore i Stojana su bez mesa. Međutim, zbog nedostatka mesa, jela neće biti oštećena, naprotiv. Čorba od pečenih crvenih paprika, peršuna i pečenog belog luka prepuna je ukusnih aroma. Dvojac će potom spremiti sicilijansku kapanotu.

12:00 pm - 12:25 pm

Karsu: Turska kuhinja

Culture

Karsu je mlada i talentovana umetnica koja potiče iz ugostiteljske porodice. Priprema laka i ukusna jela karakteristična za regiju svoje rodne Turske.

12:25 pm - 1:00 pm

Umetnost ukusa

Factual Entertainment

Maksut Askar dodaje savremeni ukus tradicionalnim turskim receptima. Kombinuje svoje umeće u dizajniranju sa tradicionalnim sastojcima kako bi stvorio nova jela. Svaka epizoda bavi se određenim sastojkom i njegovom ulogom u turskoj kuhinji.

1:00 pm - 1:30 pm

Čakov svet

Factual Entertainment

U ovoj nordijskoj državi, Čak istražuje krajolike bogate vulkanima, gejzirima, toplim izvorima i poljima lave. Zatim, Čak jede fermentisanu ajkulu i odlazi na farmu kako bi saznao kako nastaje najmekša jagnjetina na svetu.

1:30 pm - 2:00 pm

Čakov svet

Factual Entertainment

Zbog mirnih letnjih dana, prelepih plaža i rustičnih sela, jug Francuske postaje jedan od najposećenijih turističkih destinacija. Čak je spreman da istraži ukuse hrane na francuskoj mediteranskoj obali.

2:00 pm - 3:00 pm

Ejsnlijeva hrana za dobro raspoloženje

Factual Entertainment

Ejnslija inspirišu arome mora. Prvo priprema lingvine s krabom, limunom i prezlama. Zatim, Ejnsli priprema svoju verziju klasičnog jela od ribe, krompirića i graška.

3:00 pm - 4:00 pm

Džejmijevi laki božićni obroci

Factual Entertainment

Džejmi će podeliti svoje ideje za praznične obroke, uključujući pečenu šunku u vinu, aromatične sireve, božićni rolat, kao i savete kako uštedeti vreme i planirati unapred za veliki dan.

4:00 pm - 4:30 pm

Gurman iz Makaa

Factual Entertainment

Pridružite se Džastin dok istražuje Makao. Ovaj region čini mešavina kineske i portugalske kulture. Džastin odlazi na lokalnu pijacu i sprema jelo koje odiše kineskim i portugalskim uticajima, po kojoj je kuhinja Makaa poznata.

4:30 pm - 5:00 pm

Prijatno

Factual Entertainment

Današnji recepti Lore i Stojana su bez mesa. Međutim, zbog nedostatka mesa, jela neće biti oštećena, naprotiv. Čorba od pečenih crvenih paprika, peršuna i pečenog belog luka prepuna je ukusnih aroma. Dvojac će potom spremiti sicilijansku kapanotu.

5:00 pm - 5:30 pm

Rudolfova prva pomoć u pekarskim nezgodama

Factual Entertainment

U serijalu, "Rudolfova prva pomoć u pekarskim nezgodama", Rudolf priskače u pomoć u trenucima kada kuvarima padne testo ili uvek ispadne presuvo. Rudolf daje korisne savete kako izbeći najčešće greške, i pomaže gledaocima da postanu vrhunski pekari.

5:30 pm - 6:00 pm

Rudolfova pekara

Factual Entertainment

Kuvar i pekar Rudolf van Vin deli svoje znanje i strast za pečenjem. On zna kako da pripremi spektakularne kreacije i uz njegovu pomoć moći ćete da zadivite sve oko sebe prelepim kolačima i počastite svoju porodicu ukusnim rolnicama i slanim pitama.

6:00 pm - 6:30 pm

Svakodnevna kuhinja: Meri Beri

Factual Entertainment

Meri otvara svoju baštu i organizuje seosku proslavu. Podeliće svoje veštine pretvaranja običnih i lakih jela u obroke koji će zadovoljiti mase. Posećuju je dva brata i drže joj lekciju o autentičnim italijanskim tehnikama pravljenja pice.

6:30 pm - 7:00 pm

Svakodnevna kuhinja: Meri Beri

Factual Entertainment

Meri će svima poboljšati svakodnevnicu svojim neverovatnim jelima. Meri istražuje prošlost najboljih britanskih pita i otkriva tajne laganog pudinga od karamele.

7:00 pm - 7:30 pm

Karsu: Turska kuhinja

Culture

Karsu je mlada i talentovana umetnica koja potiče iz ugostiteljske porodice. Priprema laka i ukusna jela karakteristična za regiju svoje rodne Turske.

7:30 pm - 8:00 pm

Umetnost ukusa

Factual Entertainment

Maksut Askar dodaje savremeni ukus tradicionalnim turskim receptima. Kombinuje svoje umeće u dizajniranju sa tradicionalnim sastojcima kako bi stvorio nova jela. Svaka epizoda bavi se određenim sastojkom i njegovom ulogom u turskoj kuhinji.

8:00 pm - 9:00 pm

Gordon, Đino i Fred na putovanju

Factual Entertainment

Tri kuvara su došla u Đinovu domovinu Italiju. Đinov najbolji prijatelj obnavlja svoje bračne zavete kroz četiri dana. Trojac ulazi u svoj kombi i kreću u potragu za sastojcima za jela kojima će nahraniti 50 gostiju.

9:00 pm - 10:00 pm

Džejmijevi laki božićni obroci

Factual Entertainment

Džejmi će podeliti svoje ideje za praznične obroke, uključujući pečenu šunku u vinu, aromatične sireve, božićni rolat, kao i savete kako uštedeti vreme i planirati unapred za veliki dan.

10:00 pm - 11:00 pm

Ejsnlijeva hrana za dobro raspoloženje

Factual Entertainment

Ejnslija inspirišu arome mora. Prvo priprema lingvine s krabom, limunom i prezlama. Zatim, Ejnsli priprema svoju verziju klasičnog jela od ribe, krompirića i graška.

11:00 pm - 11:30 pm

Čakov svet

Factual Entertainment

U ovoj nordijskoj državi, Čak istražuje krajolike bogate vulkanima, gejzirima, toplim izvorima i poljima lave. Zatim, Čak jede fermentisanu ajkulu i odlazi na farmu kako bi saznao kako nastaje najmekša jagnjetina na svetu.

11:30 pm - 12:00 am

Čakov svet

Factual Entertainment

Zbog mirnih letnjih dana, prelepih plaža i rustičnih sela, jug Francuske postaje jedan od najposećenijih turističkih destinacija. Čak je spreman da istraži ukuse hrane na francuskoj mediteranskoj obali.

Advertisement