Naslovna Top Story ŠOK! KORONA udarila na “CRVENI MESEC”: Obustavljeno snimanje do daljeg, poslednja epizoda...

ŠOK! KORONA udarila na “CRVENI MESEC”: Obustavljeno snimanje do daljeg, poslednja epizoda emitovaće se sutra u 21.20 na TV Pink!

U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije o uvođenju vanrednog stanja na teritoriji cele zemlje, zbog epidemije korona virusa, produkcija Pinkove telenovele “Crveni mesec” donela je odluku da snimanje bude prekinuto do daljnjeg.

Zbog uvođenja policijskog časa i zabrane skupova od više od 50 ljudi, onemogućen je nastavak snimanja, s obzirom na to da ekipa serije “Crveni mesec” broji više stotina članova.

Prethodnih nedelja, poštujući odluke Vlade Republike Srbije, snimanje je vršeno isključivo u eksterijeru, a snimanje u enterijeru, odnosno u Pinkovim filmskim studijima, odloženo je zbog bezbednosti svih koji su angažovani na projektu.

PROČITAJTE JOŠ: KORONA film BINDŽ: NEVIDLJIVI ČOVEK 2020 – Elizabet mlati Nevidljivka, a vi navijate ko uspaljena baba za Kiju protiv LUNE!

Međutim, kako su mere zaštite od koronavirusa pooštrene, idejni tvorci Roman Majetić i Željko Mitrović, kao i producenti serije, doneli su odluku da, zbog zdravlja i bezbednosti glumaca i čitave ekipe koja radi na projektu, kompletno snimanje “Crvenog meseca” bude prekinuto do prestanka važenja vanrednog stanja.

– Iako smo ušli u samo finale emitovanje serije, zbog zdravlja ekipe angažovane na ovom projektu, a u skladu sa društveno odgovornim ponašanjem, odlučeno je da snimanje “Crvenog meseca” bude prekinuto dok se ne steknu uslovi za bezbedno obavljanje posla. I pre uvođenja vanrednog stanja smo se konsultovali o prekidu snimanja, kako ne bismo doveli u opasnost glumce, članove ekipe, ali i njihove porodice. Posle uvođenja vanrednog stanja na teritoriji cele Srbije i policijskog časa, doneli smo konačnu odluku da snimanje serije bude prekinuto do daljnjeg – rekli su ispred produkcije serije “Crveni mesec”.

S obzirom na to da je snimanje novih epizoda obustavljeno, serija “Crveni mesec” emitovaće se još u sredu i četvrtak, 18. i 19. marta, od 21:20 časova na TV Pink, nakon čega će biti prekinuto emitovanje do ponovnog početka snimanja serije.

Pozivamo vas da, zbog sopstvene, ali i bezbednosti ukućana i sugrađana ostanete kod kuće i pratite epizode “Crvenog meseca”, a da, do ponovnog snimanja i emitovanja novih epizoda, budete uz program TV Pink.

Foto Miloš Rafailović

Čekirajte Obavezno

“Okružen mrtvima” KONAČNO stiže na male ekrane – “SIGURNA PROPAST” 5. oktobra na kanalu FOX od 22.55

Čekanju je došao kraj! Dugo očekivna i iščekivana, popularna serija “Okružen mrtvima” vraća se 5. oktobra u 22.55 na kanal FOX, kada...

ŠOK! Razvode se ŠEHEREZADA i SULEJMAN VELIČANSTVENI!

Bračni par Halit Ergenc i Berguzar Korel koji su domaću publiku osvojili ulogama u “1001 noć” ponovo su u centru pažnje. Naime,...

Film “REALNA PRIČA” pretočen je u seriju “MAMA I TATA SE IGRAJU RATA” – na programu RTS od 17. oktobra.

Dogodovštine porodice Radisavljević koju je publika upoznala u filmu "Realna priča" nastavljaju se, a kreator serije i glavni glumac Gordan Kičić poručuje...

IGRA SUDBINE 151. epizoda – petak, 25. septembar: ŠOK! Ada pravi SAČEKUŠU Sofiji i LUKI u MATIJINOJ SOBI! GOTOVI SU!

Pročitajte još Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI! Konačno je došlo...

Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI!

Još jedno uzbudljivo veče uz seriju Igra sudbine proteklo je kao i uvek - žestoko. Bilo je tu svega, i intrige, i...