Od 23. marta na PINK TV startuje nova turska serija DETE!

Dete turska serija

Od ponedeljka na TV Pink svakog radnog dana u 21:30 časova, publika u regionu pratiće novu visokobudžetnu tursku telenovelu “Dete”. Ovo ostvarenje je jedno od trenutno najgledanijih u Turskoj, a serija je snimana tokom 2019. i 2020. godine.

Priča prati Akče Jilmaz, devojku čija se majka bavila prostitucijom. U želji da njen sin ima bolju budućnost, Akče se odriče majčinstva i daje ga na usvajanje.

Sule, snaja bogate prodice Karasu, ga usvaja, daje mu ime Efe i obećava da će mu obezbediti svetlu budućnost. Međutim, stvari se potpuno menjaju kada Sule sazna da je trudna. Tada se situacija komplikuje za njenog usvojenog sina Efea.

Sa druge strane, Hasan, biološki otac Akčinog deteta Efea, želi da po svaku cenu povrati sina, ali mu Akče u tome ne pomaže, jer smatra da će Efe imati bolji život pod okriljem imućne porodice Karasu.

Međutim, radnja se komplikuje kada se pojavi sumnja da je Hasan vanbračni sin Asije Karasu, Suline svekrve, što je samo jedna od tajni koja se krije iz kapija velelepnog imanja Karasuovih.

Serija “Dete” je priča o četiri majke koje su zbog svoje dece stavljene na razne testove. Zbog njihovih odluka, najviše trpe njihova deca, a o čemu se radi, saznaćete od ponedeljka, kada serija “Dete” počne sa emitovanjem na TV Pink.

Uloga Asije Karasu dodeljena je iskusnoj glumici Nazan Kesal, koju je publika zavolela kroz lik Fazilet u seriji “Ćerke”, dok njenog supruga Rizu Karasua igra Turgaj Kanturk. Akče Jilmaz tumači Merve Čagiran, Hasana Četina Ismail Hačioglu, dok Sule Karasu igra Džejda Ates Toplusoj, koju domaća publika pamti iz serije “Bahar”.

Reditelj serije “Dete” je Serkan Birinči, režiser serije “Ljubav na silu”, koja se tokom 2014. godine emitovala na TV Pink. Scenario potpisuju iskusni autori Nazli Sunlu, Jekta Torun I Hilala Jildiz, scenaristi izuzetno popularnog ostvarenja “Dženetine suze”, kao i Zehra Čelenk.

Ne propustite neverovatnu porodičnu dramu, priču o ljubavi i neraskidivoj vezi između majke i deteta, u hit turskoj seriji “Dete”, koja na TV Pink počinje da se emituje od ponedeljka 23. marta svakog radnog dana u 21:30 časova.

Foto Pink