Connect with us

TV

Na ovu hit seriju se dugo čekalo: “NARKOS” od 31. marta na RTS 1!

Published

on

Hit krimi-drama “Narkos” (Narcos), koju su članovi sajta imdb.com svrstali na 53. mesto najpopularnijih serija, stiže 31. marta (radnim danima oko ponoći) na RTS 1. Reč je o uzbudljivom i napetom polu-dokumentarnom testamentu o usponu i padu najnasilnijeg i najbogatijeg kriminalaca svoga doba, Pabla Eskobara, vođi ozloglašenog  kolumbijskom narkokartelu iz pokrajine Medelin.

Netfliksova serija, koju su kreirali i producirali Kris Brankato, Karlo Bernard i Dag Miro, smeštena je i snimljena u Kolumbiji, što joj dodatno daje na uverljivosti. Prve dve sezone bazirane su na priči o najvećem narkobosu i krijumčaru Pablu Eskobaru, koji je postao milijarder kroz proizvodnju i distribuciju kokaina, dok se takođe fokusira na njegove interakcije sa ostalim narkobosovima, agentima iz uprave za suzbijanje droge i ostalim suparnicima. Treća sezona nas vodi dalje posle pada Eskobara i nastavlja da prati agente koji se suprostavljaju porastu zloglasnog Kali kartela.

PROČITAJTE JOŠ: TAJKUN: Pogledali smo drugu epizodu I ODUŠEVILI SE! Boba iz BOLJEG ŽIVOTA “kida” kao TAJKUN!

Pablovu moć, ali i život, u ovoj izvanrednoj seriji pratimo kroz sukobe s DEA-om, policijskom agencijom za suzbijanje droge, ali i borbu za prevlast s drugim narkobosovima. Produkcijsko partnerstvo Netflixa i Gaumont International Televisiona isporučilo je seriju koja je zaludela ceo svet, a koja je 2015. počela ekskluzivno da se prikazuje na Netflix-u.

Serija je brzog ritma, drži se činjenica i istinitih događaja, dok arhivski snimci podsećaju na realnost i horor koji je počinio Eskobar i seriji daju dozu dokumentarnosti. Serija je intenzivna, baca svetlo na neke činjenice s kojima javnost možda nije bila upoznata i na trenutke deluje uznemirujuće, ali sve u svemu, gledaoce drži prikovane uz ekrane, do samog kraja. To pokazuju i rezultati gledanosti, koji u većini serija opadaju iz sezone u sezonu, dok je ovde slučaj upravo obratan – ni u jednom trenutku ne gubi na snazi, štaviše, svoj maksimum gledanosti postiže u trećoj sezoni. Brojne nagrade i nominacije (dve za Zlatni globus i tri za Emi), što samo potvrđuje da je ova serija jedna od najuzbudllivijh koje su se pojavile poslednjih godina.

Glavne uloge igraju Vagner Moura, Pedro Paskal, Bojd Holbruk, Dijego Katano, Alberto Aman i Francisko Denis.

Foto Promo

Advertisement