Connect with us

Top Story

Narkos Meksiko: Posle “Južnog vetra” STIŽE treća sezona hit serije NARKOS. Evo i kada

Published

on

“Narkos Meksiko”, nastavak megapopularnog serijala “Narkos”, stiže na 11. februara na RTS 1, gde će se prikazivati četvrtkom u 22.00. Novih 10 uzbudljivih epizoda serije “Narkos Meksiko” priču iz Kolumbije seli nešto severnije, u Meksiko.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Evo KO će zameniti RIALDU KADRIĆ ŠEBEK u roli MARIJE u filmu LUDA GODINA!

Glavni protagonisti četvrte sezone su meksička zvezda Dijego Luna i američki glumac Majkl Penja.

Dijego tumači ulogu narkobosa Migela Anhela Feliks Galjarda, koji je osnovao tadašnji najjači meksički kartel. Majkl će se u ulozi Kikija Kamarena boriti ispred DEA – američke policijsko-obaveštajne agencije za suzbijanje narkotika. Polazna tačka ovog puta je država u centralnoj Americi, umesto dosadašnje Južne Amerike, kada smo gledali kako je izgledalo živeti u Kolumbiji u doba Pabla Eskobara.

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar Srećković Kubura: Paun je ODVRATAN i tek će da bude ZAO! Evo ZAŠTO ćete ga još više MRZETI!

Priča “Narkon Meksiko” je fokusirana na samo osnivanje i jačanje zloglasnog meksičkog kartela, uz svesrdnu pomoć korumpirane vlade. Tok radnje je ovog puta nešto drugačiji. Sve se dešava 80-ih godina u Gvadalahari i započinje akcijom agenta. On se, prihvativši novu poziciju, sa porodicom napustio Kaliforniju i preselio se u zemlju koja je postala jedna od najsnažnijih krijumčarksih ruta na svetu. Njegova misija je da uhvati šefa kartela u nastajanju.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Serija PEVAČICA dobila DRUGU SEZONU! A evo i KADA stiže na male ekrane!

Za razliku od Kolumbijaca, koji su odmah krenuli s kokainom, izvorni proizvod meksičkih kartela bila je marihuana. Tako društvance Migela Anhela pokušava da poveže porodice koje kontrolišu pojedine gradove i da od njih napravi nešto što bi se nazvalo kartel.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Patrik Dempsi se vraća u UVOD U ANATOMIJU! Saznajte i KAKO – od 11. februara na FOX LIFE!

Serija prikazuje i kako je nastala najveća plantaža marihuane koja je ikada postojala, koja se protezala na nezamislivih 500 hektara. Videćemo i kako je američka DEA u početku bila potpuno nepripremljena i nespremna za borbu s ovakvo dobro organizovanom kriminalnom organizacijom.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Sloboda Mićalović se pojavila u kvizu SLAGALICA i iznenadila SVE! Pogledajte KAKO!

Ono što posebno može radovati gledaoce je povratak zvezda iz pređašnjih sezona serije “Narkos”, iako će to ovog puta biti manje, epizodne uloge.

Režiju serije “Narkon Meksiko” potpisuju Kris Brankato, Karlo Bernard i Dag Miro. Uloge igraju: Dijego Luna, Majkl Penja, Skut Maknaeri, Tereza Ruiz, Alehandro Eda…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement