Connect with us

TV

KRAJ OKRUŽEN MRTVIMA? Skot Gimpl – SAMO SE NADAJTE!

Published

on

Svet u doba korone iz dana u dan donosi nam mnoga iznenađenja. Planova nema, a svako sutra čista je neizvesnost u kojoj sve može, a i ne mora biti. Kako to izgleda najbolje nas uči serija „Okružen mrtvima“ koja je i sama ovih dana pretrpela brojne šokove. Prvi je bio odlazak junakinje Mišon, odnosno glumice Danaj Gurire iz serije, a zatim je odjeknula vest da će za dve sezone uslediti i kraj serije.

Kako su brojni svetski mediji naveli, „Okružen mrtvima“, posle odlaganja finala aktuelne sezone lagano „iskače iz koloseka“ zbog čega su, prema nezvaničnim izvorima, producenti serijala sve bliže ideji da završe čuvenu postapokaliptičnu sagu. I to posle 12. sezone.

Međutim, autor serije Skot Gimpl sve je negirao i poručio – ne brinite se, ideja imamo na pretek.

– Vreme u kom radimo je teško, i zbog trenutne situacije morali smo da promenimo neke planove i odložimo emitovanje daljih epizoda. Priče o ukidanju serije, međutim, nisu istinite, i mi ne vidimo nijedan razlog, uzmemo li u obzir sav materijal kojim trenutno raspolažemo, zašto bismo prekinuli snimanja u naredne dve sezone. Pa ni posle. Apokalipsa i dalje traje – poručio je Gimpl, dodajući da se šou sada bori sa turbulencijama koje su nas zadesile u 10. sezoni, ali da su kastinzi za nove glumce već u toku.

Pogledajte trejler 14. epizode

https://www.youtube.com/watch?v=A-VSaNS51E8

Foto AMC

Advertisement