Connect with us

FILM

Gledajte filmove Led i Braća po babine linije besplatno online!

Published

on

U jeku borbe sa pandemijom korona virusa, filmsko-televizijska produkcija Contrast Studios pridružila se aktuelnoj online kulturnoj ponudi.

Kako bi svojoj vernoj publici ulepšali ove duge dane u kući i pomogli im da bar na kratko skrenu misli sa mučne realnosti, ljudi iz ove produkcijske kuće odlučili da u narednom periodu stave na raspolaganje svoja filmska ostvarenja.

Tako će za besplatno gledanje na YouTube kanalu Contrasta biti otključani igrani filmovi Radoša Bajića „Selo gori… i tako“, „Za kralja i otadžbinu“ i popularna komedija iz 2016. sa Miloradom Mandićem i Radošem Bajićem u glavnim ulogama „Braća po babine linije“, kao i višestruko nagrađivana drama „Led“, rediteljke Jelene Bajić-Jočić, nastala po motivima nekada veoma popularne istoimene monodrame iz 1976. godine.

U skladu sa aktuelnim sloganom Ostani kod kuće, produkcija Contrast Studios apeluje na svoju publiku u Srbiji, ali i širom sveta, da poslušaju savete stručnjaka, ostanu u svojim domovima i uživaju potpuno besplatno u kućnom bioskopu i ovim popularnim filmskim ostvarenjima.

Foto Contrast Studios

Advertisement

Copyright © 2021 | All Rights Reserved Film&TV | Optimizacija sajta: Happy Media