Connect with us

NE PROPUSTITE

PREMIJERA: Nova humoristička serija “Bekstvo”, od 13. aprila u 21.30 na kanalu HBO

Published

on

Premijera nove polusatne humorističke HBO serije, scenaristkinje i producentkinje Viki Džouns, “Bekstvo” (Run) zakazana je za 13. aprila u 21.30 na kanalu HBO.

Sa Merit Vever i Domnalom Glisonom u glavnim ulogama, “Bekstvo” je mešavina romantične komedije i trilera. Serija govori o Rubi Ričardson (Vever), ženi koja napušta život u predgrađu da bi evocirala uspomene iz prošlosti sa svojim dečkom sa koledža, Bilijem Džonsonom (Glison). Njih dvoje su pre 17 godina sklopili pakt da ukoliko jedno od njih pošalje poruku sa tekstom “BEKSTVO” i dobije isti odgovor, oni će ostaviti sve, sastati se u Njujorku na stanici Grand central i zajedno proputovati Ameriku.

PROČITAJTE JOŠ: Serija “Vašar taštine” od 12. aprila na RTS 1: Veliki snovi siromašne, ali zavodljive devojke

Među gostujućim zvezdama se u seriji pojavljuje i dobitnica Emija i Zlatnog globusa Fibi Voler Bridž, u ulozi Lorel, žene koju Rubi i Bili upoznaju tokom svog putovanja. Rič Somer igra Rubinog muža, Tamara Podemski policijsku detektivku, a Arči Pandžabi je Fiona, Bilijeva bivša asistentkinja.

Pored Viki Džouns, među izvršnim producentima su i Fibi Voler Bridž, Dženi Robins, Kejt Denis, Emili Lio i Oliver Roskil.

https://www.youtube.com/watch?v=-eMQVeJtemc

Foto HBO

Advertisement