Connect with us

Top Story

HIT! JUŽNI VETAR duva i u JAPANU! Pogledajte zvaničan poster za film NA JAPANSKOM JEZIKU!

Published

on

Film „Južni vetar“ reditelja Miloša Avramovića veliki je bioskopski i verovatno najgledaniji domaći film u poslednjih 15 godina. Sličnu sudbinu doživela je i serija koja se nadovezala na radnju filma i povela nas polako ka dešavanjima u filmu „Južni vetar 2„.

Pročitajte još JUŽNI VETAR epizoda 14 – Car se povlači, Maraš postaje VOĐA KLANA!

O tome kada počinju snimanja nastavka „Južnog vetra“ više pročitajte OVDE. O tome koliki je hit postala serija „Južni vetar“ najbolje svedoči podatak da će ovaj TV šou uskoro pogledati i gledaoci u zemljama regiona, pri čemu nam je glumac Hristo Šopov iliti veliki bos Dimitri, otkrio da je „Južni vetar“ već oborio sve rejtinge gledanosti u komšijskoj Bugarskoj.

Serija će se osim u zemljama regiona prikazati i u Rusiji, a kako nam je reditelj i scenarista projekta Miloš Avramović nedavno otkrio, da li će „Južni vetar“ poput „Senki nad Balkanom“ i „Ubica mog oca“ završiti i na Amazonu, Netfliksu, i na taj način doći i do gledalaca na Zapadu, zavisi od pregovora koje vodi RTS, a koji se odnose na prodaju prava serije za inostrano tržište.

Pročitajte još HIT! “Senke nad Balkanom” i “Vratiće se rode” na IMDb listi najbolje ocenjenih serija svih vremena!

Međutim, ono što se ne zna, jeste to „Južni vetar“ već odavno duva u Japanu!

Naime, prvi deo filma je tamo već krenuo u distribuciju pod nazivom Speed trap, a evo i kako izgleda zvaničan poster za najavu filma.

Juzni vetar – poster filma u Japanu

Foto Instagram

Advertisement