Connect with us

TV

ISTINE I LAŽI četvrta sezona – Da li su vam nedostajali? EVO kad nas očekuju nove epizode!

Published

on

Iako je poslednja epizoda treće sezone trebalo da znači i konačan rastanak od serije i junaka „Istine i laži“ glumci i produkcija popularnog šoua nisu mogli tako lako da puste svoje likove i njihove avanture da odu u zaborav. Zbog toga je krajem prošle godine doneta odluka da se sa snimanjima nastavi i da tokom 2020. pogledamo i četvrtu sezonu serije „Istine i laži“.

Pročitaj još OPA! Snima se SLUGA 2?

Naravno, korona je svima, pa i timu „Istina i laži“ poremetila planove, te se planirano snimanje pomerilo za koji mesec, ali prema dosadašnjim planovima, serija bi, ipak, trebalo da startuje ove godine.

– Ova epidemija uticala je pogotovo na glumački sektor. U junu je trebalo da počnemo sa snimanjima novog ciklusa serije „Istine i laži“, ali to je sada sve neizvesno. Ne zna se kada će se serija snimati – otkrio je u intervjuu za „Film i TVMilan Kalinić, jedan od glumaca popularnog serijala, ističući da se raduje novim epizodama. Isto su potvrdile i ostale zvezde serije Zoran Pajić, Jana Milić, Stefan Buzurović i Dušan Kaličanin krajem februara, otkrivši tada jedan veoma zanimljiv podatak.

Pročitaj još LED 2 – najgledaniji ruski film svih vremena!

– Svi se radujemo nastavku snimanja i mnogo smo se uželeli naših likova. Nedostaje mi Nikola – poručila je glumica Jana Milić, otkrivši gledaocima da su oni međusobno stalno u kontaktu i putem WhatsUp grupe koju je pokrenuo Buzurović i igrajući se nazivom serije „Istine i laži“ grupi dao šaljiv naziv „Stisni me i vlaži“.

Humora ne nedostaje ni glumcima, a ni scenaristima popularne serije, pa verujemo da će i nastavak poznatog hita biti urnebesan.

Pročitaj još GDE i KAKO izolaciju provode junaci serije JUŽNI VETAR? Avramović sam sebe ŠIŠA, a Biković čuva DEDOVINU!

– Stvarno smo postali jedna velika glumačka porodica. Uvek smo tu jedni za druge, podržavamo se. Kada smo saznali da ćemo nastaviti sa pričom bili smo u šoku od sreće. Najviše zbog publike, jer su gledaoci ti koji su želeli nastavak, a to je pre svega zbog toga sto su videli tu ogromnu ljubav, našu, glumaca i cele ekipe iza kamere, prema ovoj seriji. Složili smo se da bismo ovu seriju mogli da igramo zauvek. Ušuškani smo u njoj, uživamo u svakom trenutku, osećamo se kao kod kuće – poručili su glavni kateri serijala Zoran i Jana ne krijući oduševljenje zbog povratka na male ekrane u koži omiljenih likova.

Pročitaj još VUK KOSTIĆ o petoj sezoni UBICA MOG OCA i danima u karantinu: LAŽ je da nas je KORONA opametila! Sutra ćemo sve po starom…

Foto Promo

Advertisement