Connect with us

TV

OTKRIVAMO! Evo GDE se krije MILOŠ BIKOVIĆ i KAKO provodi dane u IZOLACIJI!

Published

on

Koronavirus sve nas je, pa i one nedodirljive – domaće glumačke zvezde, saterao među zidove naših domova, stavivši pred nas izazov lične discipline, odgovornosti ali i izdržljivosti pred nevidljivim neprijateljem koji je za neke virus, a za mnoge od nas – samoća. Svako od nas ima neku svoju metodu za borbu sa istim, a Miloš Biković, jedan od domaćih, ali i ruskih najpopularnijih glumaca, svestan odgovornosti koju ima prema milionskoj armiji fanova, osim one primarne humane koju bi trebalo da gaji svako od nas, još krajem marta povukao se na nepoznatu lokaciju u Srbiji gde provodi dane u karantinu.

Pročitaj još Pitali smo VAS: Može li neka serije da zameni JUŽNI VETAR? I evo ŠTA ste nam ODGOVORILI! PS. Na kraju teksta VAS čeka NOVO PITANJE!

Mada su novinari, kao i fanovi ŽELJNI toga da saznaju gde se to od sveta sakrio njihov omiljeni glumac, Bikoviž tu informaciju veoma dobro čuva. Prema slika koje ostavlja na društvenim mrežama, kao i na osnovu nekih komentara u stilu „Teško onom ko je prodao dedovinu“ jasno je da se Miloš nalazi negde u Srbiji, a nagađa se da je reč o Zapadnoj Srbiji. Međutim, kako je u ovo vreme najmanje bitno gde je naša trenutno najveća TV i filmska zvezda, koliko to da je živ i zdrav i da puni baterije za nove velike uloge i uspehe među kojima je i „Južni vetar 2“, nećemo se previše baviti time gde se nalazi Miloš Biković tokom izolacije već kako je provodi.

Pročitaj više OTKRIVAMO Snima se LED 3: Nadja NIJE umrla. VRAĆA SE Aglaja Tarasova! (VIDEO)

Tako otpočetka ovog korona ludila, Biković odgovorno i savesno, drži pravu socijalnu distancu, uživajući u prirodi, miru i lepotama Srbije. Društvo mu, kao što to vidite pravi jedna dama prelepih očiju, koja međutim, nije baš sklona poštovanju preporučenih bezbednosnih mera, pa našoj zvezdi sve vreme – diše za vrat.

Glumac ne krije da mu izolacija u prirodi itekako prija, te je to i otvoreno poručio:

– Postoje razne vrste izolacija. Mene je zatekla na najboljem mogućem mestu.

I rado bismo mu se pridružili, istina.

Dok samuje u karantinu, Biković ne gubi vreme te redovno propagira važnost poštovanja svih mera koje je preporučila struka i poziva narod na odgovornost kako bi epidemija što kraće trajala i kako bismo uskoro ponovo svi bili zajedno. Ipak, Biković priznaje, da mu nekad nedostaje da jednostavno prošeta gradom.

– Jeste da sam u prirodi, i da je ovde lakše, ali posle mesec dana izolacije, jako želiš da vidiš drage ljude. Još samo malo narode. Ako budemo disciplinovani uskoro ćemo ući u proces normalizacije života. Druženje može da sačeka. Životi su u pitanju. Neizdrž je odraz odsustva kontrole nad sobom. Svi se sa time borimo. Ovde se pokazuje snaga. Dakle, knjigu u ruke, ili gledajte neki film. Razgovarajte sa svojim bližnjima kako ne biste, jednom u životu, došli u situaciju da kažete da niste imali kada da im kažete neke važne stvari. I da, blago onome ko nije prodao dedovinu – poručio je Biković u jednom od postova.

Kako je to i sam otkrio glumac slobodno vreme prekraćuje uživanjem u knjigama, filmovima i serijama, a ponekad kad se uželi gurmanluka počasti sebe omiljenom klopom – pomfritom.

Inače, kao što se može videti, uživa u blagodetima svežeg planinskog vazduha i šetnjama po prirodi, ali ume i da radi. Tako se pohvalio i time da u izolaciji redovno kosi i održava svoje imanje.

Takođe, nije propustio da pratiocima na društvenim mrežama čestita velike crkvene praznike Blagovesti i Uskrs, a kao što se može videti, u jednom trenutku posetio je i crkvu Ružicu na Kalemegdanu.

Pročitaj više TOP 10 NEVEROVATNIH činjenica o filmu i seriji JUŽNI VETAR 2! EVO KO i ŠTA nas očekuje u NASTAVKU…

Svako od nas Bikoviću bi pozavideo čak i dok je u izolaciji što svedoči o tome da i on kao i sve velike zvezde svoj status u stvari najpre duguje jednostavnosti običnog čoveka koji je spreman za velika dela.

E, sad, da ne bude da smo vas ovde doveli bez razloga, a da ne ugrozimo Miloševu privatnost, kao blagi nagoveštaj toga GDE MILOŠ BIKOVIĆ provodi dane u izolaciji na razmišljanje vam ostavljamo jednu sliku sa njegovog Instagram profila koja vam mnogo toga može otkriti. Posmatrajte pažljivo – samo će vam se kasti.

Foto Instagram

Advertisement