Connect with us

TV

Glumica Tihana Lazović (TAJKUN) otkriva sve Ksenijine MRAČNE TAJNE – ONA nije DOBRA DEVOJKA!

Published

on

Posmatrajući šarenoliku paletu likova koji radnju serije Tajkun poput rolerkostera voze iz epizode u epizodu, u njoj se otpočetka izdvajalo jedno ime – Ksenija. Žena sa dva lica. Ili bez lica. Igrač ili žrtva? Možda slučajni prolaznik, željan obične iskrene ljubavi, bez tajnih ambicija, ili upravo suprotno svemu tome – žena koju mračni nagoni vode ka uništenju onoga koji joj najviše veruje. Slutite – Tajkuna. Glumica Tihana Lazović, maestralnom glumom dočarala nam je verovatno jedan od najkontroverznijih likova u seriji, koji je, kako i sama kaže – najnerazumljiviji.

Pročitaj još OTKRIVAMO! Evo GDE se krije MILOŠ BIKOVIĆ i KAKO provodi dane u IZOLACIJI!

– Namučili smo se da je opravdamo, da razumemo njene motive i postupke i da odaberemo šta je to što je “goni”, zašto postupa tako kako postupa, i na kraju, da joj udahnemo život . Kseniju nije lako voleti, jer je poput školjke, čvrsto je zatvorena, sve drži u sebi i bez prestanka “kuva”.  Stalno je na ivici, a nikada ne eksplodira. Bio je veliki izazov dočarati je – priznaje glumica koja je u Srbiji osim dečka Branislava Trifunovića, sa kojim radi i u seriji, pronašla i dvojnicu. A ko je ona?

– Ljudi mi već godinama pričaju kako moram da glumim sa Hanom Selimović, kako mnogo ličimo, pre svega karakterno. I istina je, jako mi prija Hanino društvo i to što radimo zajedno na ovoj seriji – priznaje Lazovićka, kojoj su među glavnim razlozima da prihvati rolu u seriji “Tajkun” bili dobar scenario i reditelji koji priču donose na drugačiji, svoj način.

– Ako radiš seriju, film ili predstavu samo da bi radio i ne možeš da mi odgovoriš na pitanje zašto te to “pali” i koju priču želiš da ispričaš, meni je dosadno i nemam šta da ti ponudim – ističe mlada glumica koja je često prepoznatljiva po tamnim notama koji odlikuju psihu njenih junakinja.

Pročitaj još SAZNAJEMO – Šta nam donosi POSLEDNJA epizoda serije UBICE MOG OCA? Hoće li ALEKSANDAR preživeti FINALE sezone?

– Svi mi nosimo “tamna” osećanja. Pitanje je samo da li smo ih svesni, da li ih vidimo i prihvatamo, ili smo ih zakopali duboko, pa nam se svete tako da nas boli glava, preskače srce ili boli želudac. Ja ih iskopavam, vadim iz sebe i suočavam se sa njima, nekad uspešno, nekad malo manje. Pokušavam da ih iskoristim u kreativnom smislu, da ih poklonim nekom liku koji igram, i na taj način ozdravim. Terapija je važna i za svakoga znači nešto drugo. Nekome je to muzika, nekome film, meditacija ili odlazak psihijatru. Nažalost, i dalje je bauk pričati o emocijama. Mnogo je lakše odložiti probu jer si slomio nogu, nego jer te boli nešto “unutra”. Zato mislim da je ključno razgovarati o mentalnom zdravlju – poručuje Tihana, dodajući da je njena Ksenija upravo sve suprotno od onoga u šta ona veruje.

Ksenija je u početku napisana kao ‘dobra ženska’, ali Miloš Terzić, scenaristi i ja zajedno smo došli do ideje da bi zaista bilo zanimljivo kada bi ona bila “devojka iz komšiluka” u svetu tajkuna. Nastojala sam da se vidi njena ‘prljavština’, Konstantno je anksiozna, kao da se nazire tračak ludosti. Obožavam momente u kojima vidim priliku da ubacim nešto mračno u nju. Kod nje je zanimljivo to što ima ozbiljnu dilemu. Između voljenog čoveka i porodice, i muči se sa izborom. Ona je sasvim drugačija, normalna, mlada, i za tajkuna je odmor“, opisuje svoju junakinju Tihana, osvrnuvši se i na najveću razliku među učesnicima ovog neobičnog ljubavnog spoja – na njihove godine.

Pročitaj još OTKRIVAMO Snima se LED 3: Nadja NIJE umrla. VRAĆA SE Aglaja Tarasova! (VIDEO)

– To pitanje “Šta to njih dvoje imaju zajedničko da su se zaljubili?” jeste ono na čemu radimo od prve epizode. Šta je Ksenijina motivacija ? Naš je zadatak bio da njihove ljubavne scene prikažemo van svih sterotipa”, objašnjava glumica i otkriva da joj je bila velika čast igrati sa Draganom Bjelogrlićem, budući da je on jedan od junaka njenog detinjstva.

Foto Promo

Advertisement