Connect with us

Featured

Serija ŠVINDLERI okupila poznatu glumačku porodicu: Anđela Jovanović sa mamom i tatom na VI

Published

on

Glumci Dragan Jovanović i Branka Pujić roditelji su lepe i talentovane mlade glumice Anđele Jovanović. U seriji “Švindleri”, koju trenutno pratimo vikendom od 20.05 na kanalu RTS 1, ova porodica se našla pred jednim neobičnim zadatkom. Uloga Sofre, gradonačelnika palanke, poverena je Draganu, njegovu suprugu Soku igra Branka, a njihovu ćerku Sofiju – Anđela.

Anđela je na svom prvom projektu glumila Brankinu ćerku, u predstavi “Dobrodošli u Srbiju” Draganovu ćerku, ali je ovo je prvi put da ih gledamo svo troje zajedno, kao porodicu.

Dragan Jovanović sa ćerkom Anđelom Jovanović na snimanju serije „Švindleri“

– Nama je uživanje da vidimo jedno drugo i u tom svetlu, u profesionalnom okruženju. Mislim da je situacija najzabavnija bila ekipi, jer im je bilo zanimljivo da gledaju nas troje u tim ulogama, a nadam se da je zabavno i gledaocima – kaže Anđela.

PROČITAJ JOŠ: SENKE NAD BALKANOM treća sezona – evo kada nam stiže nastavak!

U seriji, Sofija se mami i tati obraća sa “Vi”, kao i svaka pristojna mlada devojka tog vremena. Anđela kaže da je na snimanju bilo lako da roditelje zove kao i privatno – “mama” i “tata”, ali se seća jedne situacije od ranije:

– Na fakultetu, s obzirom na to da mi je mama bila profesor scenskih igara, bilo je glupo da je zovem ‘mama’, ili da je zovem ‘profesorka’, pa sam je zvala Branka. Ali na snimanju već funkcioniše i ‘mama’ i ‘tata’, zato što niko od nas troje nema problem sa tim da radimo zajedno.

Kao i njeni roditelji, Anđela je veliki profesionalac i vredan radnik:

– Ja se osećam najbolje i najopuštenije kada sam na snimanju, sa celom ekipom na setu. U isto vreme kada sam snimala “Švindlere”, radila sam i sa Gordanom Kičićem na drugih pet epizoda prve sezone “Realne priče”, tako da sam u jednom trenutku bila na setu 24 sata! Snimala sam “Švindlere” od sedam ujutru do sedam uveče, a onda su me pokupili za drugo snimanje u sedam uveče i snimala sam do sedam ujutru. To mi je ujedno bio poslednji dan snimanja i na jednoj i na drugoj seriji – priča glumica.

PROČITAJ JOŠ: Tajkun epizoda 9 – KO ĆE PREŽIVETI? Čini nam se – NIKO!

Trenutno, Anđela živi u Londonu, a ovaj period obaveznog socijalnog distanciranja provodi u svakodnevnim dugim šetnjama. Za London kaže da joj je drugi omiljeni grad – posle Beograda, naravno. Jer u Beogradu je čekaju porodica i prijatelji.

Dragan Jovanović i Branka Pujić i reditelj serije „Švindleri“ Nemanja Ćeranić

– Ja zaista duboko verujem u najbolje, tako sam i odgajana. Verujem da to najbolje i dalje postoji i da su prave vrednosti, makar meni, i dalje važne. Mislim da ljudi u dubini duše to osećaju, ali da živimo u vremenu u kom smo zatrpani sadržajima, toliko da nekada od svega toga ne možemo da vidimo šta je stvarno važno. Ja tako doživaljavam sve što se trenutno dešava, pa i koronu. Meni se barem iskristalisalo šta mi je stvarno važno, a to sigurno nisu kupovina, izlasci, sve ono što je spolja, nego ono što je iznutra, prijatelji, odnosi, porodica, kontakt sa ljudima. Zamišljam porodični ručak gde smo svi zajedno, gde se svađamo i smejemo. To bih volela, da sam tu sa bakom, dekom, mamom, tatom, tetkom, tečom, braćom, sestrama, prijateljima… Potrebna mi je jedna velika slava! Da vidim sve svoje bližnje i da se sa njima družim. Mislim da je to ono što je u korenu svega – kaže mlada glumica.

Foto Mina Šarenac

Advertisement