Connect with us

REALITY

Miloš Biković promenio zanimanje – skinuo košulju i prešao u GRAĐEVINCE! (FOTO)

Published

on

Mada će se uskoro navršiti tačno sedam dana otkako je ukinuto vanredno stanje zbog epidemije koronavirus u Srbiji, glumac Miloš Biković, izgleda, još nije spreman da prekine izolaciju.

Pročitaj još OTKRIVAMO Hoće li Dragan BJELOGRLIĆ i u drugoj sezoni serije biti TAJKUN?

Kao što je poznato, dane u karantinu proveo je na porodičnom imanju odakle nas je često zabvljao putem društvenih mreža, ali i držao lekcije o važnosti lične odgovornosti u vreme koje bi se moglo uporediti sa apokalipsom. Iako su mnogi očekivali da će Biković odmah „uleteti“ pred kamere, izgleda da mu je odmor od tempa kojim je živeo prethodnih godina prijao pa je rešio da izolaciju produži još malo.

Kako se da zaključiti na osnovu poslednjih fotografija, njegov odmor je samo mentalni, pošto od rada ne beži. Prvo je kosio i sređivao imanje, a sada je zasukao rukave, pokazao mišićave ruke i u njih uzeo macolu. Ne da bije, već da razbije zidove, budući da se očigledno upustio u rekonstrukciju stare porodične kuće.

Pročitaj još TOM VLAŠIHA, zvezda hitova IGRA PRESTOLA i STRANGER THINGS ekskluzivno za FILM I TV o novoj sezoni serije PODMORNICA: Nije lako biti Gestapov ANĐEO SMRTI!

Uprkos tome što je sebe uporedio sa majmunom koji čeka da rad od njega stvori čoveka, mi smatramo da Miloš izgleda odlično čak i u ovoj „ulozi“! Šta vi kažete?

Foto Instagram

Advertisement