Connect with us

Preporuke

Serija dana – nedelja, 17. maj: TAJKUN, 10. epizoda (SuperstarTV, 21.00) VIDEO

Published

on

U nedelju, 17. maja na kanalu SuperstarTV od 21.00 gledamo 10. i poslednju epizodu serije “Tajkun”, pod nazivom “Nužna samoodbrana”.

Biznismen Vladan Simonović bio je prinuđen da upotrebi vatreno oružje da bi spasao svoj i život svoje ljubavnice, Ksenije. Tužiteljka Jovana Nestorović poziva svog bivšeg momka, inspektora Nikolu Božovića, da dođe kod nje.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Serija PORODICA počinje sa snimanjima! Mirjana Karanović kao MIRA MARKOVIĆ, a evo ko će biti SLOBA!

Međutim, pre toga sretne Balšu, saradnika Vladana Simonovića, koji za sve zločine koji su se pojavili u vezi sa privatizacijom kompanije “Dunav” optuži Vladana i zatraži da ga što pre uhapse. Vladana oslobode optužbi zbog upotrebe vatrenog oružja i okarakterišu to kao nužnu samoodbranu. I sada mu je potpuno otvoren put za privatizaciju “Dunava”.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Umesto 170 gledaćemo 230 epizoda serije IGRA SUDBINE – BEZ PAUZE!

Reditelj serije je Miroslav Terzić, a vodeće uloge u desetoj epizodi “Tajkuna” igraju Dragan Bjelogrlić, Tihana Lazović, Hana Selimović, Branislav Trifunović, Feđa Stojanović, Bojan Žirović, Janko Popović Volarić, Ivan Đorđević i Marko Baćović.

Foto Promo

Advertisement