Connect with us

Top Story

Miloš Timotijević OTKRIVA kada stiže druga sezona serija BESA! Vesti vas NEĆE oduševiti…

Published

on

Gostujući u jutarnjem program televizije PRVA, glumac Miloš Timotijević otkrio je ponešto o drugoj sezoni jedne od najiščekivanijih domaćih serija ove sezone, čuvenom hitu Adrenalin produkcije – BESA.

Pročitaj još Sve što znamo o seriji JOVANKA BROZ! U igri TRI IDEJE za scenario, seriju radi hrvatska autorka i bivši prateći vokal TAJČI!

Takođe, dočarao je obožavaocima popularnog serijala, ali onima koji Timotijevića prate u drugim projektima poput “Južnog vetra”, kako je korona uticala na rad na novim serijama.

Pročitaj još EKSKLUZIVNO Đorđe Milosavljević OTKRIVA za FILM i TV sve o novoj seriji KALKANSKI KRUGOVI i dodaje: Snimaće se druga sezona serije TAJKUN!

– Pegla se scenario, produkcija je spremna. Problem je što je to letnja serija, bila je priča da snimanje počne u avgustu, ali je zbog korone pomereno za septembar, ako se ni tad ne smiri onda tek na proleće. Videćemo. Takođe, prva sezona ‘Bese‘ snimala se u četiri države, sa glumcima iz osam država, transport je sada veliki problem, ne možemo da se zakopamo u studio i radimo, ova serija to ne može. Mi kriterijume ne želimo da spustimo. Ljudi očekuju jednako dobru ili bolju drugu sezonu i potrudićemo se da tako bude”, istakao je Timotijević.

Pročitaj još HIT! Ljubomir Bandović otkriva SVE o svom liku iz serije JUŽNI VETAR – Evo ZAŠTO je VAJO morao da UMRE!

Foto Promo

Advertisement