Connect with us

TV

Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije TAJKUN! Vladan je ŽILAVA zverka! Može li ga infarkt UBITI?

Published

on

Mnogo je pitanja ostalo posle finala serije TAJKUN. Najvažnije je, svakako, ono – hoće li Tajkun preživeti, a scenarista serije Đorđe Milosavljević poručuje da za Vladana Simonovića ne treba da brinemo.

Pročitaj još JOVANA STOJILJKOVIĆ o radu na seriji JUŽNI VETAR: Najviše sam uživala u igranju sa malim MIĆKOM! Svima nam je OBJASNIO kako se glumi…

Uprkos tome što će druga sezona mahom imati fokus na drugim pričama i novim tajkunima, ovog kog smo gledali u prvoj sezoni, barem kako se to može zaključiti prema izjavi Milosavljevića za Mondo, gledaćemo i u nastavku.

Pročitaj još TOM VLAŠIHA, zvezda hitova IGRA PRESTOLA i STRANGER THINGS ekskluzivno za FILM I TV o novoj sezoni serije PODMORNICA: Nije lako biti Gestapov ANĐEO SMRTI!

– Ja se ne bih plašio za tajkuna generalno. Oni su vrlo otporna sorta. Ne znam šta će biti sa Vladanom, mada je njegov vitalnost velika, verujem da je to dokazao tokom serije – rekao je Milosavljević i dodao da je Vladanova sudbina bila zapečaćena na startu.

Pročitaj još MILOŠ TIMOTIJEVIĆ, zvezda serija BESA i hita JUŽNI VETAR – Nije sramota ljubiti muškarca, strašno je biti NEPISMEN u 21. veku!

„Otpočetka je bio upravo kraj koji ste videli. Izgubljen, usamljen čovek, koji se pita ko je on, ustvari – i potom na ulici padne od srčanog udara. Važan je i citat kojim se završava scenario ‘Više verujem čoveku koji je grešio, nego onom ko nikad nije grešio'“, ističe Milosavljević, osvrnuvši se i na to što nas očekuje u nastavku serijala.

Pročitaj još HIT! PORED TEBE – prvi srpski film o epidemiji KORONA VIRUSA!

– Pojava Bojanove majke – makar i samo glasom – dala je „boju“ onom delu priče, koji u „Tajkunu“ još nismo mogli da vidimo. Pre nego što se desila priča koju smo gledali, u Vladanovom životu, pa i životu njegovog sina, dešavalo se mnogo toga podjednako dramatičnog, lepog i lošeg. Glas Anice Dobre dao je ubedljivost i dramatičnost tom još uvek nevidljivom delu priče, smatra scenarista popularnog serijala, čiji su sledeći projekti  „Zabran – Kalkanski krugovi„, ali i „Konstantinovo raskršće„.

Pročitaj još OTKRIVAMO Balkan ekspres 3: Zašto nije snimljen treći deo legendarnog filma! (VIDEO)

– „Zabran“ je triler, specifičan po tome što se dešava u ruralnom okruženju. Otac i ćerka beže iz grada, samo da bi se na selu suočili sa porodičnom prošlošću, od koje nisu mogli da se sakriju. Što se ‘Konstantinovog raskršća‘ tiče, nadam se da će ono pred publiku što je pre moguće – jedino što taj proces usporava jeste produkciona komplikovanost same serije – to je priča o II svetskom ratu, vampirima i vukodlacima. U tom smislu, ona je potpuno jedinstvena, i u našoj produkciji nema prethodnike“, otkriva Milosavljević.

Foto Promo

Advertisement