Connect with us

Featured

HIT! Miloš Biković dovodi Džonija Depa u Srbiju!

Published

on

Iz projekta u projekat naš trenutno najpopularniji glumac Miloš Biković dokazuje da postaje jedan od najozbiljnijih ambasadora naše zemlje u svetu. Tako je u oblasti umetnosti i culture ostvario još jedan veliki uspeh.

Pročitaj još Roman Majetić, autor serije CRVENI MESEC, otkriva SVE o spinofu JUGOSLOVENKA – Princ Đorđe Karađorđević ima KLJUČNU ULOGU!

Italijanska producentska kuća Iervolino Entertainment pre nekoliko dana najavila je otvaranje studija za animaciju u Beogradu, a prema rečima vlasnika Andrea Jervolina, već je ugovoreno sedam projekata, dok se u narednih deset godina očekuju poslovi vredni oko milijardu evra.

Naš poznati glumac Miloš Biković, koji je i najzaslužniji za dolazak ove produkcije i otvaranje studija, pojasnio je da se junaci ovih kratkih animiranih filmova oslanjaju na hit film Arctic Dogs, koji je treći po gledanosti na Netfliksu, a u našim biskopima je prikazivan pod imenom Misija Arktik.

Pročitaj još Vuk Kostić piše scenario za film o proboju SOLUNSKOG FRONTA! Prvi svetski rat kao inspiracija za PUKOTINU

– Svih sedam projekata pratiće priče junaka koji se pojavljuju u Misiji Arktik, odnosno, različite životinje, dabrove, koze, pse, vukove… Svaki od njih postaće heroj naših novih priča. Očekujemo da će snimanja početi u julu, a da će prvi projekat biti gotov već u septembru. Koji će biti prvi, to još nismo odlučili – poručuje Biković.

Pročitaj još SKANDAL! Marko i Marija MILOŠEVIĆ hoće da zabrane seriju PORODICA – sprečite LAŽI o našem OCU!

U filmu Misija Arktik glasove glavnim junacima davale su brojne poznate ličnosti poput Džona Kliza, Džejmsa Franka, Hajdi Klum, a kako otkriva Biković, u novim verzijama koje će se raditi u Srbiji, za sada je od glumaca potvrđen samo Džoni Dep.

– On će pozajmiti glas ptici Pafin, a to će, verovatno, biti naš prvi projekat. U toku su pregovori sa drugim glumcima, ali je još rano da se govori o imenima – zaključuje Miloš Biković.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement