Connect with us

Featured

HIT! Novak Đoković kao Nikola TESLA u filmu MILOŠA BIKOVIĆA!

Published

on

Miloš Biković trenutno radi na filmu o našem slavnom naučniku Nikoli Tesli, a kako saznajemo na pamet mu je pala sjajna ideja. Navodno, Biković je našem čuvenom teniseru ponudio glavnu ulogu u njegovom novom ostvarenju, smatrajući da karakterno i likom niko ne bi bolje dočarao Nikolu Teslu od Đokovića. I u pravu je, zar ne?

Pročitaj još Estradne zvezde i političari utrkuju se za uloge u filmu JUŽNI VETAR 2!

Ipak, Đoković ima previše profesionalnih obaveza tako da je sasvim sigurno da neće na ovaj način moći da se pridruži filmu, ali će, kako pišu prestonički mediji, podršku projektu dati na svaki drugi način.

Pročitaj još Vuk Kostić piše scenario za film o proboju SOLUNSKOG FRONTA! Prvi svetski rat kao inspiracija za PUKOTINU

Budući da je reč o filmu velikog nacionalnog značaja, sasvim je logično da će teniser pomoći njegovu realizaciju. On je s oduševljenjem prihvatio informaciju da je u planu snimanje filma o Nikoli Tesli i voljan je da podrži projekat, u svakom smislu. To je od velikog značaja za nas i Novak je vrlo pozitivno reagovao na Milošev poziv da igra Teslu. Pored ogromnom odjeka koji bi to napravilo, zanimljivo je i to koliko Nole liči na Teslu – poručuju iz produkcije filma.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement