Connect with us

Featured

FILM i TV EKSKLUZIVNO otkriva SVE o seriji JOVANKA (TITOVA SUPRUGA): Kasting u septembru, snimaće se čak i u EGIPTU!

Published

on

Pri pomenu produkcije ADRENALIN, prva asocijacija jeste ona na jednu o najpopularnijih domaćih serija u nekoliko proteklih godina, na čuvenu „Besu„. I dok se druga sezona ovog serijala očekuje sa velikim nestrpljenjem, „Adrenalin“ nam već priprema nova iznenađenja. Jedno od kapitalnih dela koje će, ne sumnjamo, privući veliku pažnju publike širom Balkana jeste i nova serija o jednoj od najkontroverznijih ličnosti jugoslovenske istorije – Jovanki Broz.

Pročitaj još HIT! Novak Đoković kao Nikola TESLA u filmu MILOŠA BIKOVIĆA!

Kako Film i TV ekskluzivno saznaje iz razgovora sa Teom Korolijom, izvršnom direktorkom ove produkcijske kuće, scenario za seriju, na kom radi hrvatska autorka Milena Vlaović polako se privodi kraju, a ona će u pisanju imati pomoć brojnih saradnika.

Pročitaj još EKSKLUZIVNO Roman Majetić, autor CRVENOG MESECA otkriva za FILM I TV: Junaci ISTINA I LAŽI dobili glavne uloge u seriji JUGOSLOVENKA!

– Kao i kod „Bese“ i na seriji „Jovanka“ će biti angažovani čak i neki strani scenaristi, zahvaljujući kojima ćemo o jednoj veoma škakljivoj lokalnoj temi biti pridodat internacionalni karakter. Značaj toga je, pre svega, u izbegavanju subjektivnosti koji svaki od naroda bivše Jugoslavije imaju prema ovoj temi. Zbog toga ćemo u fokus radnje staviti intimnu životnu priču Jovanke Broz i njen odnos sa Titom. Biće to priča o njima iz nekog drugog ugla. Takođe, bavićemo se istorijom, ali više u pogledu toga koja je bila sudbina ove žene, i na koji način je ona bila povezana sa sudbinom Jugoslavije. Kakav pečat je Jovanka ostavila na naše, ali i kako je predodredila svoj život time što je postala Titova supruga – otkriva nam Korolija, dodajući da se kasting za „Jovanku“ očekuje u septembru, i da trenutno još nije poznato ko će dočarati lik Jovanke Broz.

Pročitaj još EKSKLUZIVNO Film i TV SAZNAJE – Snimanje BESE od 15. septembra! Druga sezona JOŠ RASKOŠNIJA – strani glumci, autori i brojne lokacije u Evropi

– U produkcijskom smislu biće ovo jedna od kapitalnih serija. Mnogo veći i zahtevniji projekat čak i od „Bese„. Po ugledu na neke strane serijale slične tematike. Snimaće se na teritoriji cele bivše Jugoslavije, ali biće i mnogo snimajućih lokacija u inostranstvu. Mogu vam otkriti da ćemo deo serije snimati čak i u Egiptu – poručuje Tea Korolija, dodajući da je početak snimanja još neizvesan, budući da je epidemija koronavirusa mnogima poremetila planove. Stoga se produkcija serije planira za narednu godinu, a početak emitovanja i televizija na kojoj ćemo gledati seriju o Jovanki Broz još nisu poznati.

Foto Promo

Advertisement