Connect with us

Featured

Bjelogrlić je odlučio! Evo ko će glumiti TOMU ZDRAVKOVIĆA u filmu o našem poznatem pevaču!

Published

on

Mada je bilo mnogo govora o tome hoće li Milan Marić biti odabir Dragana Bjelogrlića za ulogu Tome Zdravkovića u filmu o životu našeg legendarnog pevača, i da li će naš poznati glumac prihvatiti ovaj zadatak, izgleda da je većanje konačno završeno. Prema neimenovanom izvoru, bliskom Bjelogrliću, Milan Marić je ulogu prihvatio, a Bjela je siguran da će on ispuniti zadatak i da bi najbolje odigrao tu ulogu.

Pročitaj još Miloš Biković posle DŽONIJA DEPA u Srbiju dovodi SARU DŽESIKU PARKER! I još PET velikih HOLIVUDSKIH FACA!

Jedan od najvećih vizualnih izazova za produkciju biće to da se postigne što veća sličnost Marića i Tome Zdravkovića. Kao što znamo, pevač je imao prepoznatljiv nos, tako da će za Marića praviti veštački nos koji će on nositi na setu.

Za sada se uloge još uvek čuvaju u tajnosti jer scenario nije napisan do kraja.

Pročitaj još HIT! Počinje snimanje filma PORED TEBE, a uskoro nam stiže i film i serija PORED NAS!

Podsetimo, Toma Zdravković, jedna od najvećih legendi srpske narodne muzike ikad, i nakon 29 godina od smrti, i dalje živi kroz svoje pesme uz koje se i dan-danas u kafanama peva, pa često i zaplače. Uspomenu na njega odlučio je da sačuva poznati reditelj Dragana Bjelogrlić, koji za tridesetogodišnjicu od njegove smrti sprema film “Toma”.

Pročitaj još FILM i TV EKSKLUZIVNO otkriva SVE o seriji JOVANKA (TITOVA SUPRUGA): Kasting u septembru, snimaće se čak i u EGIPTU!

Glumac Milan Marić u razgovoru za portal Nova.rs kratko se osvrnuo na ovu temu.

“Istina je da sam bio na kastingu, još uvek ne znam ništa i ne bih da komentarišem”.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement