Connect with us

Featured

Sledi najveći ŠOK u seriji IGRA SUDBINE (103. epizoda, sreda, 1. jul) – Hoće li će MATIJA UBITI ALEKSU?

Published

on

Još jedno uzbudljivo veče uz živote Kanačkih, Ožegovića, Šubarevića i pratećih imena i prezimena sa kojima se poigrala – Igra sudbine.

Pročitajte još Danas je Mila iz serije IGRA SUDBINE, a karijeru je započela kao ZORICA u SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Znate li O KOME…

Tragedija koja je zadesila Aleksu tik posle najsrećnijeg trenutka u njegovom životu, poljupca sa Milom, sve Kanačke bacila je očaj. Gotovo sve. Luka nije pridao mnogo značaja situaciji, baš kao što nije imao ni takta za Aleksinu nesreću, a još manje će ga imati u 103. epizodi serije Igra sudbine koju gledamo u sredu 1. jula od 21.00 na TV Prva.

Pročitajte još Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE – SOFIJA će ADU ISTERATI NA ULICU! A evo i kako…

Bez imalo pardona skrhanoj Adi posle velikog šoka prirediće još veći. I u tome neće biti sam. On i Sofija sa unesrećenim članovima porodice podeliće samo njima DIVNU VEST!

– Mi smo se venčali – ponosno će uzviknuti Luka, što će sve ostaviti bez teksta, a sirotu Adu i bez daha. Da li će to biti kap koja je prelila čašu? Hoće li majku jednog sina, kog je upravo ostavila u bolničkom krevetu bez svesti, u grob oterati drugi. Ili će moćna Ada progutati i svladati i ovaj bol? Da li će uspeti da se izleči od kandži koje je duboko u njeno srce zarila upravo ona – Sofija Šubarević.

Pročitajte još Pročitajte još Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE: Nada će izgubiti BEBU!

Naizgled nedodirljiva, ali ipak ranjiva. Ko je misteriozni muškarac ko nesalomivu Sofiju – DRŽI U ŠACI?

Ipak, to nije sve što će nam od iznenađenja prirediti sudbina u svojoj igri u narednom nastavku. Šta to Matija radi nad uzglavljem komiranog Alekse? Sigurno ništa dobro. Da li je došao da dovrši posao koji je slučajni vozač ostavio nedovršenim? Da li će Matija ubiti Aleksu? Hoće li Ada stići na vreme… Saznaćemo u novoj epizodi serije IGRA SUDBINE!

Foto Promo

Advertisement