Naslovna TV SAZNAJEMO: Korona odlaže početak snimanja druge sezone serije BESA! Nastavak - TEK...

SAZNAJEMO: Korona odlaže početak snimanja druge sezone serije BESA! Nastavak – TEK SLEDEĆE GODINE!

Piše Dijana Maksimović

I pored brojnih domaćih kriminalističkih serija, koje se snimaju kod nas, “Besa” i dalje važi za jedan od najbolje snimljenih domaćih projekata.

Pročitaj još HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

Kako saznajemo iz produkcijske kuće “Adrenalin“, uveliko se radi na produkcijskim pripremama drugog ciklusa “Bese“, ali u zavisnosti od epidemiološke situacije možda se snimanje od jeseni pomeri za sledeću godinu.

O drugoj sezoni, koja će biti premijerno prikazana na kanalu Superstar TV, ne sme mnogo da se otkriva a glavni protagonista Radivoje Bukvić, koji tumači lik Uroša Perića, nedavno je izjavio da ne zna unapred mnogo detalja.

Pročitaj još HIT! Miloš Biković u novom filmu Slobodana Šijana BUDI BOG S NAMA!

–  Znam da snimanje u mnogome zavisi od načina na koji će moći da se putuje po evropskom kontinentu. Preko 60 glumaca, koji će biti angažovani u drugoj sezoni, živi u osam evropskih država.

Bukvić je otkrio i koja mu je scena u prvoj sezoni bila najteža za snimanje.

Pročitaj još Posle filma stiže nam i serija HOTEL BEOGRAD! Premijera na SUPERSTAR kanalu!

–  To je kraj druge epizode. Tuča u kanalu za tehnički pregled kamiona. Snimanje je počelo u 20 časova a završilo se u 6 ujutru. Voda do kolena, 15 stepeni, na moju sreću iznad nule. Kolega Zuber i ja pamtićemo tu noć do kraja života – priseća se Bukvić.

Foto Adrenalin

Čekirajte Obavezno

HIT! Tihomir Stanić snima seriju NOBELOVAC o Ivi Andriću! Uloge dobijaju Dara Džokić, Branka Katić, a EVO ko će glumiti ANDRIĆA!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

FILM i TV vas vodi na snimanje filma i serije TOMA! Ovako je bilo na AVALI! (FOTO)

Krajem jula 2020. godine počela je realizacija igranog filma „Toma“ u režiji Dragana Bjelogrlića (reditelj filmsko-televizijskog serijala „Montevideo“ i tvorac serije „Senke...

Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!