Connect with us

TV

SAZNAJEMO: Korona odlaže početak snimanja druge sezone serije BESA! Nastavak – TEK SLEDEĆE GODINE!

Published

on

Piše Dijana Maksimović

I pored brojnih domaćih kriminalističkih serija, koje se snimaju kod nas, „Besa“ i dalje važi za jedan od najbolje snimljenih domaćih projekata.

Pročitaj još HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

Kako saznajemo iz produkcijske kuće „Adrenalin„, uveliko se radi na produkcijskim pripremama drugog ciklusa „Bese„, ali u zavisnosti od epidemiološke situacije možda se snimanje od jeseni pomeri za sledeću godinu.

O drugoj sezoni, koja će biti premijerno prikazana na kanalu Superstar TV, ne sme mnogo da se otkriva a glavni protagonista Radivoje Bukvić, koji tumači lik Uroša Perića, nedavno je izjavio da ne zna unapred mnogo detalja.

Pročitaj još HIT! Miloš Biković u novom filmu Slobodana Šijana BUDI BOG S NAMA!

–  Znam da snimanje u mnogome zavisi od načina na koji će moći da se putuje po evropskom kontinentu. Preko 60 glumaca, koji će biti angažovani u drugoj sezoni, živi u osam evropskih država.

Bukvić je otkrio i koja mu je scena u prvoj sezoni bila najteža za snimanje.

Pročitaj još Posle filma stiže nam i serija HOTEL BEOGRAD! Premijera na SUPERSTAR kanalu!

–  To je kraj druge epizode. Tuča u kanalu za tehnički pregled kamiona. Snimanje je počelo u 20 časova a završilo se u 6 ujutru. Voda do kolena, 15 stepeni, na moju sreću iznad nule. Kolega Zuber i ja pamtićemo tu noć do kraja života – priseća se Bukvić.

Foto Adrenalin

Advertisement