Naslovna TV Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila...

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u punom gasu, Ada u neprekidnom strahu, a siroti Luka još u kvazi braku sa pravom zlobnicom od čijeg otrova bi svaka zmija presvisnula. Ali, da krenemo redom…

Pročitaj još JUŽNI VETAR 2: Ana Nikolić ipak neće slomiti srce MARAŠU! Avramović poručio – ONA NEĆE IGRATI u nastavku!

Na prvom razgovoru sa psihologom Nada otkriva smisao u onome što ju je snašlo. Međutim, tek kada na scenu stupi 105. epizoda, Igra sudbine će je naučiti lekciju koje je odmah morala biti svesna.

– Pogledaj Aleksu. Smrt se nameračila na njega, a on junak, ne da se. A pogledaj tebe. Ništa ti ne fali, a nameračila se na smrt – savetuje Nadu Pančeta nakon što od Debeljka poslednja sazna strašne vesti – Aleksa je u komi.

Pročitaj još HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

Nakon što ju je prošao prvobitni šok, ali i dalje u grču od saznanja da u bolničkoj postelji bez svesti i sa slabim izgledima za oporavak leži njen mezimac, Ada je spremna da otvori – novi front. Onaj na kom joj se bitke odvijaju pred nosom.

Pročitaj još ŠOK! Aleksino srce će PRESTATI DA KUCA! Ali to nije sve – Sofija je naručila njegovo UBISTVO! 

Rešena je da Sofiju izbaci iz kuće i da poništi taj lažni brak. Ipak, osim Sofije, ovog puta neprijatelj joj je neko mnogo bliži. Njen rođeni sin. Hoće li Ada moći da oprosti ovu izdaju? I što je još važnije – da li će uspeti da odnese pobedu u ratu koji je već izgubila? Rešena je da pokuša, iako sreća nije na njenoj strani. I pitanje je hoće li ikada ponovo biti…

Sledeća epizoda konačno će staviti tačku na jedno veliko suparništvo koje nas već nedeljama unazad sve drži u neizvesnosti.

Igra-sudbine-epizoda-77

Pročitaj još HIT! Žarko Laušević glumi KRALJA NIKOLU u seriji KRALJ! Vuk Drašković poručio – pripao mu je NAJTRAGIČNIJI LIK!

Kome će pripasti AleksaUni ili Mili? Kako sam Aleksa nikada nije otvorio svoje srce prema nijednoj od dve devojke iskreno i do kraja, odnosno sve do trenutka kada je za te emocije umalo platio glavom nakon što je poljubio Milu, na njima je ostalo da reše ovaj problem.

Pročitaj još Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE – SOFIJA će ADU ISTERATI NA ULICU! A evo i kako…

– Volim te! Aleksa, volim te celim svojim bićem! Znam da je Mila tvoj trenutni zanos, i da ti nikada ne bi mogao da budeš sa takvom devojkom – zavapila je Una nad njegovom posteljom, ali… Ono što nije mogla da zna jeste da se u tom trenutku na vratima sobe pojavila UPRAVO MILA! Ono što će doneti sledeća epizoda biće kulminacija neprijateljstva između dve ljutite suparnice! Hoće li osim teških reči, pasti i neki šamar? Saznaćemo u novoj epizodi serije IGRA SUDBINE!   

Igra sudbine Mila

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

HIT! Tihomir Stanić snima seriju NOBELOVAC o Ivi Andriću! Uloge dobijaju Dara Džokić, Branka Katić, a EVO ko će glumiti ANDRIĆA!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

FILM i TV vas vodi na snimanje filma i serije TOMA! Ovako je bilo na AVALI! (FOTO)

Krajem jula 2020. godine počela je realizacija igranog filma „Toma“ u režiji Dragana Bjelogrlića (reditelj filmsko-televizijskog serijala „Montevideo“ i tvorac serije „Senke...

Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!