Connect with us

TV

Igra sudbine 106. epizoda – LUKA i SOFIJA u PROBLEMU! Ada će ih izbaciti IZ KUĆE!

Published

on

Za nama je burna nedelja u seriji IGRA SUDBINE! Garancija da će ona koja nam tek dolazi biti JOŠ BURNIJA! Šta nam to donosi 106. epizoda serije IGRA SUDBINE?

Pročitajte još Konačno! Kompletiran kasting za KOŠARE! Uz Miloša Bikovića – NIKOLA KOJO, Mladen Sovilj, Miloš Samolov i Milena Radulović!

Posle nesreće koju je doživeo Aleksa završava u bolnici i to u komi. Sofija dobija informaciju od majke da joj je preminuo otac. Nada se poverava Pančeti da ne želi da zadrži bebu…

Aleksino stanje je kritično, pa doktorka odlučuje da dozvoli svima da ga posete, kako bi se na neki način oprostili od njega.

Pročitajte još Miloš Biković OTKRIVA – Morao sam da se BORIM za Maraša! Na kastingu bili PETAR STRUGAR, ALEKSANDAR RADOJIČIĆ i PETAR BENČINA!

Kada sakupi porodicu i prijatelje, Luka saopštava vest da se oženio Sofijom. Ispostavlja se da Aleksina nesreća nije bila slučajna – iza svega stoje Sofija i ministar, ali i njihova „tikva puca„, i jedno drugom počinju otvoreno da prete…

U kući Kanačkih vetrovi i oluje se ne stišavaju. Ada Kanački je dobila snajku! Ne baš milu, a ni Milu, već jedinu koju nije želela – Sofiju. Vešticu sa pedigreom koja se sprema da pošteno naoštri kandže i to na Adinom porodičnom nasleđu. Normalno – želi ga za sebe, i želi ga u potpunosti. Ipak, Ada se neže predati bez borbe.

Pročitajte još Aleksino srce će PRESTATI DA KUCA! Ali to nije sve – Sofija je naručila njegovo UBISTVO! A evo i kome…

Luka je obavešten – ti i tvoja supruga možete da se „čistite“ iz ove kuće! Kuda? Njoj to nije bitno. Ali, da li će Luka dozvoliti mami da ga „otera u ćošak“. Ovog puta ne. Jer u školi zvanoj IGRA SUDBINE, na njegovoj strani ovog puta protiv Ade Kanački stoji Sofija Šubarević! Ko će u toj školici biti učiteljica, a ko direktorka? Hmm…

Igra-sudbine-Milica-Milsa

Pročitajte još Posle filma stiže nam i serija HOTEL BEOGRAD! Premijera na SUPERSTAR kanalu!

Spremite se za nove spletke i intrige serije IGRA SUDBINE, koje su na programu Prve već U UTORAK u 21.OO.

Foto Prva

Advertisement