Connect with us

Top Story

Konačno! Kompletiran kasting za KOŠARE! Uz Miloša Bikovića – NIKOLA KOJO, Mladen Sovilj, Miloš Samolov i Milena Radulović!

Published

on

Mada je bilo planirano da snimanje kapitalnog dela, filma i serije “Košare” simbolično započne na Vidovdan, 28. juna, koronavirus, kao što znamo, donekle je promenio te planove. Projekat kao reditelj potpisuje Balša Đoge (Pet), a serija je rađena po originalnom scenariju Đorđa Milosavljevića koji su kasnije adaptirali Đogo i Strahinja Radetić.

Pročitajte još Miloš Biković OTKRIVA – Morao sam da se BORIM za Maraša! Na kastingu bili PETAR STRUGAR, ALEKSANDAR RADOJIČIĆ i PETAR BENČINA!

Snimanje ove ratne drame kako otkriva reditelj trajaće 14 do 15 nedelja i obuhvatiće dešavanja na srpsko-albanskoj granici od proleća 1998. zaključno sa letom 1999. godine. Uporedo sa filmom snimiće se i 14 epizoda TV serije, a premijera filma u zavisnosti od uslova, kao i pandemije korone može se očekivati u februaru 2021.

Pročitajte još Aleksino srce će PRESTATI DA KUCA! Ali to nije sve – Sofija je naručila njegovo UBISTVO! A evo i kome…

U filmu će učestvovati sijaset srpskih najpoznatijih i najpopularnijih glumačkih imena kao što su Miloš Biković, Svetozar Cvetković, Luka Grbić, Viktor Savić, Aca Radojičić, a jednu od glavnih ženskih uloga prihvatila je i Ljiljana Stjepanović. Ono što je veliko iznenađenje, međutim, za sve jeste da su se ovoj ekipi pridružili i Nikola Kojo, Malden Sovilj i Milena Radulović koju smo gledali i u filmu Balkanska međa, čime je kompletiran zaista impresivan kasting za najiščekivaniji kinematografski poduhvat godine.

Pročitaj još Roman Majetić, autor serije CRVENI MESEC, otkriva SVE o spinofu JUGOSLOVENKA – Princ Đorđe Karađorđević ima KLJUČNU ULOGU!

Foto Internet, RTS

Advertisement