Connect with us

TV

Drugo ime ljubavi 42. i 43. epizoda – ponedeljak, 6. jul: Tamara veruje da su Julija i Karlo UBILI MARIJU!

Published

on

Tamara načuje razgovor Julije i Karla, pa zaključi da su oni odgovorni za Marijinu smrt i u panici zove Luku i govori mu svoje sumnje.

Pročitaj još FILM i TV saznaje: JUŽNI VETAR dobija OZBILJNU konkurenciju!Snima se balkanska AKCIONA krimi drama MONOPOL!

Zatečeni Luka u automobilu naglo koči, ali prekasno – nekoga je pregazio. Dok je Luka u šoku, pojavljuje se Goran koji prepozna Luku pa manipuliše njime, prikazujući se kao njegov prijatelj. Goran uverava Luku da ne zove policiju, pa preti Milanu i podmićuje ga kako ovaj ne bi prijavio nesreću.

Pročitaj još HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

Tamara je izvan sebe od straha jer misli da je Marija ubijena. Boji se za svoj život te moli Irenu da ne objavljuje u novinama priču o Marijinoj smrti.

Karmine počinju, a Lola tamo vidi Igora! Lola je zatečena jer se Igor pojavio na karminama i predstavio kao njen rođak. Ona ga odvlači u lobi, gde Igor opet ima ljubomorni ispad. Na odlasku, Igor sreće Roka s kojim se sve više zbližava. Roko je zaintrigiran Igorom, kao i Jelena, kojoj se Igor uopšte ne sviđa.

Pročitaj još Igra sudbine 106. epizoda, utorak 7. jul (Prva, 21.00) – ŠOK! Milina ljubav vratiće Aleksu iz MRTVIH! On će POMERITI PRST! Ali to nije SVE!

Saša je uznemiren jer se Karlo i Julija raspituju o Marijinom testamentu. Miro, vidno potresen nakon Marijine sahrane, sprema svoje stvari i odlazi…

Foto Promo

Advertisement