Connect with us

Top Story

Drugo ime ljubavi 50. i 51. epizoda – petak, 10. jul (Prva, 19.15): Lola saznaje da je čovek koji je OTEO njenog SINA u BOLNICI!

Published

on

Karmela saopštava Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj posao, jer se firma raspada. Ivan joj obećava posao, jer on i Karlo pripremaju veliki projekat i treba će im osoba za dobar PR. Irena prisluškuje njihov razgovor.

Pročitajte još TOP 10 domaćih serija koje nas očekuju OVE JESENI! Državni službenik, Tajna vinove loze, Klan, Močvara, Beležnica, Hotel BALKAN, 12 Reči, Kralj…

Tamara govori ocu kako joj je uništio život. Marko, iako polusvestan, ima žestoku reakciju na Tamarine optužbe. Jelena optužuje sestru da je okrutna prema umirućem ocu. Karlo u Saši uspeva da izazove sumnju da njegova majka Marija možda nije bila do kraja iskrena prema njemu.

Pročitajte još Igra sudbine 109. epizoda: Sofija ĆE NAPASTI MILU! Mila je u VELIKOJ opasnosti!

Dok prisilno služi gazdu Ivu, Nada uspeva da mu ukrade novac pa odlazi u Knežev dol. Nakon što razgovara sa Jelenom u vezi njenih osećanja prema Saši, Lola saznaje da je Marko, čovek koji je odveo njenog sina, u bolnici u Kneževom dolu.

Pročitajte još Miloš Biković OTKRIVA – Morao sam da se BORIM za Maraša! Na kastingu bili PETAR STRUGAR, ALEKSANDAR RADOJIČIĆ i PETAR BENČINA!

Foto Prva

Advertisement