Naslovna TV IGRA SUDBINE - PODSETNIK (106. i 107. epizoda): Gde smo stali? Sofija...

IGRA SUDBINE – PODSETNIK (106. i 107. epizoda): Gde smo stali? Sofija preti ADI – Uzeću ti SVE! Luka priželjkuje LUKINU SMRT! Aleksa se BUDI IZ KOME! Ali…

Uzbudljiva je bila prošla nedelja u seriji „Igra sudbine“. Situacija se taman dobro zakuvala, i taman je trebalo da „proključa“ kada su se stvari u našoj zemlji, nažalost, otrgle kontroli i telenovelu sa malih ekrana pretočile na ulice naših gradova.

Pročitajte još Igra sudbine 109. epizoda – Sofija ĆE NAPASTI MILU! Mila je u VELIKOJ opasnosti!

Zbog protesta i dešavanja tokom prethodnih dana širom Srbije, serija „Igra sudbine“ sasvim opravdano, iako uz negodovanje ljubitelja popularne telenovele, skinuta je sa programa. U njenom terminu pratili smo žive prenose sa demonstracija, ali od utorka 14. jula, nadamo se, vraćamo se u stari ritam.

Igra sudbine serije

Pročitajte još Igra sudbine 108. epizoda: ŠOK! Ministar Vukašinu otkriva KO JE NARUČIO Aleksino UBISTVO! Da li je to…

Do tada, da rekapituliramo. Dokle smo stigli, šta smo gledali i sa kojim dešavanjima u seriji IGRA SUDBINE smo se oprostili tokom prethodne nedelje. Sve to, možete pogledati i u ponedeljak 13. jula od 21.10 na TV Prva kada nam sledi omnibus epizoda od prethodne nedelje. Pa, da počnemo…

Pročitajte još Igra sudbine 107. epizoda – Aleksa se BUDI IZ KOME, ali IMA AMNEZIJU! Luka ŽELI da UBIJE “BRATA”!

Ada preti Luki i traži od njega da što pre pronađe mesto na kom će živeti sa svojom ženom. Sofija koristi svaki trenutak da Adi zagorča život i jasno joj stavlja do znanja da je na pragu da joj uzme sve!

Strahinja nastavlja da se ponaša ironično i grubo prema Nadi, ali njoj takvo ponašanje počinje da smeta…

Pročitajte još Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Donka je preponosna na činjenicu da je ubacila zmiju u Adinu kuću i sada se samo nada da će njen ujed biti smrtonosan.

Luka je sabrao „dva i dva”, ako Aleksa umre, celo nasledstvo će pripasti samo njemu. Aleksa se, međutim, budi iz kome, ali nema sećanja na sve što se u njegovom životu dešavalo prethodnih meseci.

Pročitajte još Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

Matija huška Luku da bi trebalo da ispitaju Adinu uračunljivost. Ada shvata da iza Lukinog venčanja stoji Matija

Foto Prva

Čekirajte Obavezno

HIT! Tihomir Stanić snima seriju NOBELOVAC o Ivi Andriću! Uloge dobijaju Dara Džokić, Branka Katić, a EVO ko će glumiti ANDRIĆA!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

FILM i TV vas vodi na snimanje filma i serije TOMA! Ovako je bilo na AVALI! (FOTO)

Krajem jula 2020. godine počela je realizacija igranog filma „Toma“ u režiji Dragana Bjelogrlića (reditelj filmsko-televizijskog serijala „Montevideo“ i tvorac serije „Senke...

Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!