Connect with us

Top Story

Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Published

on

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Glumačke legende Bogdana Diklića i Aleksandra Berčeka gledali smo nedavno u hit filmu i seriji Južni vetar čiji nas nastavak očekuje uskoro. Ipak, postoji još jedan film i jedna uloga koja na veoma zanimljiv način povezuje ova dva glumca. Naravno, reč je o kultnom filmu Slobodana ŠijanaKo to tamo peva„.

Pročitajte još Miloš Biković, zvezda filma i serije JUŽNI VETAR OTKRIVA – Evo zašto PETAR MARAŠ više nema OŽILJKE!

Malo je poznato da je prvobitno uloga čuvenog Miška koja je pripala Berčeku bila namenjena upravo Bogdanu Dikliću.

Pročitajte još Miodrag Radonjić: U nastavku filma JUŽNI VETAR upoznaćete BAĆU kakvog dosad niste videli!

– Tada sam u pozorištu glumio u predstavi „Rat i mir„, zbog čega me nisu pustili da odem na kasting za ulogu Miška. Sećam se da mi je Kovačević rekao bi voleo mene da vidi kao Miška, i celog života mi je žao što mu nisam udovoljio. Istina, da sam tada prihvatio tu ulogu, verovatno ne bih mogao da igram Mirka u „Maratonci trče počasni krug“ što je, takođe, jedna od uloga koja mi je obeležila karijeru – otkrio je svojevremeno Bogdan Diklić.

Pročitajte još JELENA OBUĆINA ZA FILM I TV o povratku u informativu: ODLAZAK sa RTS-a mi je najbolja odluka. STVARNOST ne možete IGNORISATI!

Foto Promo

Advertisement