Naslovna TV IGRA SUDBINE 108. i 109. epizoda - Sofija obamanjuje ALEKSU! Ministar otkriva...

IGRA SUDBINE 108. i 109. epizoda – Sofija obamanjuje ALEKSU! Ministar otkriva ko je naručio ALEKSINO UBISTVO! ADI je konačno JASNO! Evo ko je kriv za SVE!

Kao što je svima dobro poznato, serija IGRA SUDBINE zbog situacije u zemlji nije emitovana u drugom delu nedelje, te smo ostali uskraćeni za epizode 108. i 109. od četvrtka i petka. Z prethodnom tekstu pozabavili smo se time šta smo gledali prošle nedelje, a u ovom ćemo ispratiti ono što nas očekuje u epizodama koje ćemo gledati u utorak i sredu, 14. i 15. jula.

Aleksa više nije u komi. Ali nije više ni Ožegović. Situacija se komplikuje. Planovi padaju u vodu. On Adu zove majkom, Ivana i ne prepoznaje, Milinog imena se ne seća, ali zna da mu je sekretarica. Jedino u šta je siguran jeste to da je on direktor Kan holdinga i da mu je Sofija Šubarević verenica.

Pročitajte još TOP 10 domaćih serija koje nas očekuju OVE JESENI! Državni službenik, Tajna vinove loze, Klan, Močvara, Beležnica, Hotel BALKAN, 12 Reči, Kralj…

Luki to opasno smeta, ali Sofija u tome vidi njihovu veliku prednost. U novoj 108. epizodi serije Igra sudbine videćemo kako jadnog Aleksu lako obrlati da potpiše PRAZAN PAPIR, dok iz prikrajka to sve posmatra Donka. Plan vam je jasan. A Donka će nešto ranije otkriti Matiji da su njeni apetiti upravo porasli. Sada hoće sve! Da li je potpisom ovog praznog papira Aleksa Donki omogućio UPRAVO TO! SVE.

Ipak, dok oni lagano korak po korak ostvaruju svoje monstruozne namere, Vukašin nije besposlen. Slučajnom posetom Ministru u želji da ga angažuje kako bi se pronašao onaj koji je vozio automobil koji je udario Aleksu, otkriće nešto što nije očekivao. Ministar će mu reći ko je organizovao Aleksino ubistvo. Da, reč je o Sofiji Šubarević.

Pročitajte još JUŽNI VETAR 2: Ana Nikolić ipak neće slomiti srce MARAŠU! Avramović poručio – ONA NEĆE IGRATI u nastavku!

Neprijatno iznenađenje čeka i Adu od Orlanda. On će joj reći da je Matija taj koji je organizovao Sofijino i Lukino venčanje. Ima li kraja šokovima u seriji IGRA SUDBINE

Pročitajte još Miloš Biković, zvezda filma i serije JUŽNI VETAR OTKRIVA – Evo zašto PETAR MARAŠ više nema OŽILJKE!

Sofija-Igra-sudbine-Matea-Milosavljevic

Sofija donosi Matiji Aleksin blanko potpis zbog čega završavaju u strasnom klinču. Hoće li se ljubavna igra dve otrovnice završiti novom pakošću ili će se međusobno poubijati? Ili će možda Jelena biti ta koja će presuditi oboma, jer avaj, neopreznom Matiji promakao je trag Sofijinog karmina na kragni njegove košule. Nešto što opasnica poput Jelene ne propušta tako lako. Zbog toga mu sledi ŠAMAR!

Pročitajte još Igra sudbine ŠOK! Ministar Vukašinu otkriva KO JE NARUČIO Aleksino UBISTVO! Da li je to…

Za to vreme, zbog Aleksine amnezije Pančeti i Mili se cepa duša… Mili će, nažalost, uskoro da se pocepa još nešto. Ponos.

Pročitajte još Matija i Luka žele da proglase ADU LUDOM! Ada konačno shvata – MATIJA stoji…

Sofija se ponovo obračunava sa Milom, a njena drskost će je šokirati! Pročitajte još Miloš Biković OTKRIVA – Morao sam da se BORIM za Maraša! Na kastingu bili PETAR STRUGAR, ALEKSANDAR RADOJIČIĆ i PETAR BENČINA!

Foto Prva

Čekirajte Obavezno

HIT! Prvo KOŠARE, a sada i ŽETVA! Miloš Biković snima još jedan FILM o stradanju SRBA na KOSOVU!

Miloš Biković ove godine ima uloge u, po mnogima, najznačajnijim srpskim filmovima "Košare" i "Žetva". On ih i sam smatra takvim jer...

Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Piše Jovana Vukašinović PROČITAJTE JOŠ I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete...

I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete VEROVATI!

Glumačkoj ekipi serije "Pevačica" pridružio se i Ognjen Amidžić, a voditelj će igrati sebe, pa će, prema scenariju, u svojoj emisiji intervjuisati...

Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

Nataša Ninković prihvatila da igra Zoricu Marjanović. Ona je izvrsna glumica koju nikad nismo gledali u ulozi vračare, kaže Gaga Antonijević o...

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!