Connect with us

Naša Preporuka

FILM I TV SAZNAJE: Evo kada stiže nova sezona serije ISTINE I LAŽI!

Published

on

Smart produkcija stoji iza trenutno najpopularnije domaće serije na malim ekranima i omiljene zabave gledalaca u večernjim satima. Naravno, reč je o seriji „Igra sudbine“ koju od utorka do petka pratimo na TV Prva od 21.10.

Pročitajte još Milica Tomašević, NADA iz serije IGRA SUDBINE za FILM I TV: Volela bih da odem kod BAKE na KOSOVO!

Međutim, producentkinja ove telenovele potpisuje i naslove njene prethodnice, podjednako popularne „Istine i laži„, čiju su četvrtu sezonu gledaoci sa velikim uzbuđenjem očekivali ove godine. Ipak, predviđena snimanja zakazana za maj još nisu počela, a Svetlana Drinjaković u ekskluzivnom razgovoru za FILM I TV otkriva nam i kada će.

Istine i laži 4. sezona

Pročitajte još Rusi ODUŠEVLJENI – Milena RADULOVIĆ, zvezda filma BALKANSKA MEĐA vaš je novi MILOŠ BIKOVIĆ!

– “Smart” radi na već postavljenim serijama koje privodi kraju,ali za početke nekih novih projekata u ovako teškoj epidemiolškoj situaciji, nisam veliki optimista. Mada, raditi se mora, tako da nam ostaje da iznalazimo nove načine i obezbeđujemo nove uslove za rad – poručuje Svetlana Drinjaković i dodaje da je nastavak serije „Istine i laži“ u planu.

Pročitajte još Sandra Bugarski, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV – Pančetin osmeh će iskoreniti KORONU!

– Bez obzira na to što je u pitanju četvrta sezona serije, ceo set i organizacija snimanja mora da se postavi od početka, kao da je sasvim novi projekat u pitanju. Zato, moramo biti strpljivi i mudri sa novim počecima – istakla je Drinjakovićka koja u „fioci“ ima još sasvim dovoljno epizoda serije „Igra sudbine“ kojima će nam ispuniti jesenju TV sezonu. Ne treba zaboraviti ni to da već na jesen startuje i novi ciklus serije „Tate„.

Pročitajte još Ada dovodi Matiju pred svršen ČIN! Sofija napada MILU – Seljančice, NE OBRAĆAJ MI SE! Najveći ŠOK tek SLEDI!…

Foto Promo

Advertisement