Connect with us

Naša Preporuka

UBICE MOGA OCA – DA LI STE ZNALI: Žarko Laušević trebalo da igra INSPEKTORA MARJANOVIĆA! Evo zašto je ODBIO ulogu u UBICAMA!

Published

on

Malo onih pravih ljubitelja serije „Ubice mog oca“ zna za podatak da je jedna od najvažnijih uloga u seriji u početku bila predviđena za potpuno drugog glumca. Reč je o roli Predraga Marjanovića, direktora policije koju je sjajno dočarao glumac Tihomir Stanić. Međutim, autori ovog projekta Nataša Drakulić i Pregrag Gaga Antonijević za ovaj lik imali su drugog glumca na umu. Reč je o Žarku Lauševiću koji je bio njihov prvi izbor.

Pročitajte još Ovo su NAJPLAĆENIJI srpski GLUMCI! Nećete verovati ko je NAJSKUPLJI!

Nažalost, Laušević je pred sam početak snimanja morao da otkaže dolazak u Beograd, a samim tim i učešće u seriji. Prinuđen da brzinski nađe zamenu za Lauševića. Na predlog RTS-a izbor je pao na Tihomira Stanića. Danas ne možemo da zamislimo nikoga drugoga u ovoj roli, ali tada je sve bilo potpuno neizvesno.

Ipak, Stanić je ubrzo prihvatio ulogu i kako je to jednom prilikom istakao – na set dolazio i kada nije imao snimanja.

Pročitajte još FILM I TV EKSKLUZIVNO SAZNAJE: U Leskovcu pala PRVA KLAPA filma i serije KOŠARE! Na setu Miloš Biković, Aleksandar Radojičić, Pavle Mensur…

– Ulogu sam prvo odbio jer je reditelj imao želju da radi sa nekim koga poznaje. Međutim, posle deset dana ponovo su zvali uz molbu da oslabim 10 kilograma. Odmah sam to uradio, i uskoro zaigrao u „Ubicama mog oca“ – istakao je Stanić koga ćemo ove jeseni gledati peti put u omiljenoj krimi seriji domaće publike.

Pročitajte još OTKRIVAMO: Najgledaniji film Miloša Bikovića dobija nastavak. Evo kada SLUGA 2 stiže u BIOSKOPE!

Foto Promo

Advertisement