Connect with us

TV

Igra sudbine 112. epizoda – utorak, 21. jul: Nada počinje da se zaljubljuje u Strahinju!

Published

on

Večerašnja epizoda serije IGRA SUDBINE donela nam je brojna iznenađenja. Od onog da je Donka nagovorila Brunera da podiđe Adi, preko toga da će Sofiju gurnuti u trgovinu drogom do toga da je mudri Vukašin sakrio kameru u Aleksinoj sobi i tako uhvatio SOFIJU na delu.

Pročitajte još UBICE MOGA OCA – DA LI STE ZNALI: Žarko Laušević trebalo da igra INSPEKTORA MARJANOVIĆA! Evo zašto je ODBIO ulogu u UBICAMA!

Ali… Igra sudbine ne staje. U novoj 112. epizodi koju pratimo u utorak 21. jula na TV Prva od 21.10 videćemo da Sofija ne preže od ničega. Samo po cenu da Adi vidi leđa. Mila ima potrebu da se obračuna sa Strahinjom i da ga postavi na mesto. Ipak je Debeljko njen brat, a Strahinja mu je osim pesme ukrao i devojku.

Pročitajte još Momčilo Otašević o novoj seriji BELEŽNICA: Oduševljen sam što igram sa ZVEZDAMA MOG DETINJSTVA – ANICOM DOBROM i SVETOZAREM CVETKOVIĆEM!

Nada za to vreme u razgovoru sa psihologom otkriva ono što niko nije očekivao – zaljubljuje se u Strahinju. A Vukašin. Pa Vukašin kao Vukašin. Objašnjava Aleksi da je razlog što Sofija ne dolazi tako često to što je zauzeta svojom novom kolekcijom – Svima o glavi! Kako kaže Vukašin – ovih dana je svu svoju snagu usmerila na taj projekat, radi Svima o glavi!

Foto Promo

Advertisement