Connect with us

TV

Igra sudbine 115. epizoda! Sledi veli ŠOK! Sofija ucenjuje LUKU! Otpusti MILU ODMAH, ili…

Published

on

Nova uzbuđenja u seriji koju svi veoma dobro znamo. Igra sudbine 115. epizoda. Na programu je, znamo svi, u petak, 24. jula od 21.15, a šta nam donosi nova epizoda…

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO: Ovo su NOVE SERIJE koje ove jeseni gledamo na TV!

Kao što smo videli dogovor između Ade i Sofijine majke – pao je u vodu. Sekire ne samo što nisu zakopane, već su glatko naoštrene. A Ada svojom planira da saseče svaku ideju da joj Sofija Šubarević kao snajka ostane u kući. Nažalost, to će morati da ostvari na teži način.

PROČITAJTE JOŠ: Miloš Biković – Srbija treba da snimi novi BOJ NA KOSOVU! Sa holivudskim zvezdama! Budžet – 15 MILIONA DOLARA!

Matija u Kan Holdingu pravi sačekušu za Strahinju kog sad očigledno doživljava kao ozbiljnu konkurenciju. Podseća ga na dogovor koji su davno napravili, a na koji je Strahinja očigledno zaboravio. Za to vreme Nada otkriva Pančeti konačno ko je njen otac. Pretpostavljate – Pančeta nije mnogo srećna zbog imena koje Nada izgovara.

Ipak, ima i dobrih vresti. Aleksa se vraća kući. Mada su svi svesni da je još rovit, sreću u Pančetinom pansionu nemoguće je „ugasiti“. Što se ne može reći i za situaciju u Kan Holdingu.

Pročitajte još Pročitajte još Sandra Bugarski, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV – Pančetin osmeh će iskoreniti KORONU!

Luka, bez velikog izbora, u firmu dolazi sa Sofijom. Ovog puta ona tu nije kao gost.

Sofija će ovde od sada dolaziti svakog dana, i to da radi – obaveštava Luka Milu i Jelenu koje ne mogu sebi da dođu od šoka. Ali Sofiji to nije dovoljno – ona od Luke traži da otpusti Milu. I da taj problem reši sa svojom mamicom, ili njoj neće prići dok Mila ne bude izbačena iz kompanije.

Pročitajte još Rusi ODUŠEVLJENI – Milena RADULOVIĆ, zvezda filma BALKANSKA MEĐA vaš je novi MILOŠ BIKOVIĆ!

Bruner, međutim, Adi saopštava da je spreman da Sofiji stane na put. Ali po kojoj ceni?

Foto Prva

Advertisement