Connect with us

Naša Preporuka

Počelo snimanje nove serije CRNA SVADBA: Evo KADA stiže na male ekrane!

Published

on

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO! Ovo su najgledanije domaće serije svih vremena! SELO GORI… i RANJENI ORAO bez konkurencije!

Ove nedelje počelo je snimanje prve domaće serije u žanru psihološkog trilera sa elemtnima misterije i horora – “Crna svadba”.

Glumac Uliks Fehmiu snimio je prve kadrove nove serije „Crna svadba“

Poštujući sve propisane epidemiološke mere, ekipa serije “Crna svadba” na čelu sa rediteljem Nemanjom Ćipranićem, snimila je prve kadrove ove sage koja prati razotkrivanje krvavog masakra u jednom vlaškom selu u istočnoj Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ: Miloš Biković – Srbija treba da snimi novi BOJ NA KOSOVU! Sa holivudskim zvezdama! Budžet – 15 MILIONA DOLARA!

Autor serije je Strahinja Madžarević, a glavne likove dvojice inspektora tumače Uliksu Fehmiu i Nikola Kojo, a u ostalim ulogama videćemo i Jelenu Đokić, Slavka Štimaca i Tonija Mihajlovskog.

Uliks Fehmiu tumači lik inspektora, a pored njega u glavnoj ulozi biće i Nikola Kojo

Specifičan naziv “Crna svadba” došao od starog vlaškog obreda u kojem prilikom smrti mladog muškarca koji je godištem stasao za ženidbu, on biva sahranjen u svadbenom odelu, a ispraća ga verenica ili neka druga devojka odevena u venčanicu.

PROČITAJTE JOŠ: Ovo su NAJPLAĆENIJI srpski GLUMCI! Nećete verovati ko je NAJSKUPLJI!

Kroz veoma izraženo prisustvo folklornih elemenata i narodnih verovanja iz ovog dela Srbije, upravo će ovaj obred biti jedan od prikazanih verovanja sa kojima će se suočavati i dvojica inspektora.

PROČITAJTE JOŠ: VUK KOSTIĆ u filmu KOŠARE i TREĆOJ sezoni serije DRŽAVNI SLUŽBENIK

Serije ovakvog tipa retko su rađene kako u domaćoj kinematografiji, tako i u regionu, a iz produkcijske kuće “Firefly” i partnerskog “Telekoma” veruju da će ovaj psihološki triler, koji nas kroz krimi radnju uvodi u svet magije i drevnih obreda biti potpuno jedinstven TV projekat.

Emitovanje je planirano za proleće 2021. godine na Superstar kanalu, koji se može videti u svim “Telekomovim” distributivnim mrežama, a publika će imati priliku da seriju vidi i na RTS-u.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJEMO: Evo kada stiže nova sezona serije ISTINE I LAŽI!

Foto Firefly

Advertisement