Connect with us

TV

OTKRIVAMO – SVE o seriji HOTEL BALKAN koja nam OVE JESENI stiže na SUPERSTAR TV!

Published

on

Recepcioneri nove serije „Hotel Balkan“, koju ćemo ove jeseni gledati na kanalu Superstar TV, osvojiće srca gledalaca ove serije, koja se trenutno snima u filmskom studiju „Bosonoga produkcije“ u Velikom Blaškom, nadomak Banjaluke.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJEMO: Evo kada stiže nova sezona serije ISTINE I LAŽI!

Natašu Ivančević i Boru Nenića ćemo od ove jeseni gledati u ulogama recepcionera „Hotela Balkan“, pod čijim se krovom prepliću generacijski jaz, tajne, intrige i gresi njegovih vlasnika, članova ugledne porodice Kuruzović. Godine zajedničkog rada isplele su neraskidivu vezu među njima, pa tako njihov talenat i uvjerljivost na sceni ne odaju da se toliko dugo i dobro poznaju – tek u scenariju ovog serijskog ostvarenja.

PROČITAJTE JOŠ: VUK KOSTIĆ u filmu KOŠARE i TREĆOJ sezoni serije DRŽAVNI SLUŽBENIK

– Sa Borom Nenićem prvi put sarađujem na sceni, ali, vjerujte da smo baš komentarisali kako se, nakon samo nekoliko meseci zajedničkog rada, oboje osećamo kao da se poznajemo već godinama, ma decenijama. A Draga i Dragi, pa oni su jedno drugom i podrška i kritika, njihov odnos je kompleksan – od ljubavi do krajnje napetosti, njihovom budnom oku ne može promaći ništa u hotelu, a oni su i ti koji štite porodicu Kuruzović. Iskreno se nadam da će ta snaga njihove neraskidive veze dotaći i gledaoce – poručuje Nataša Ivančević.

Naglašava da su energija i atmosfera na setu sjajne, da je ekipa profesionalna te ističe da je „Hotel Balkan“ projekat koji je pomerio granice kinematografije na ovim prostorima.

PROČITAJTE JOŠ: Ovo su NAJPLAĆENIJI srpski GLUMCI! Nećete verovati ko je NAJSKUPLJI!

Boru Nenića, kog ćemo uskoro gledati u ulozi vernog čuvara brojnih tajni koje kriju zidovi hotela „Balkan“, pa i onih zakopanih negde u njegovim vlastitim grudima.

Draga i Dragi postoje kroz druge, žive kroz druge! Oni su dve polovine jabuke, koja je znak ljubavi, poštovanja i uvažavanja! Da li će se te dve polovine spojiti – e, to nećemo otkrivati?! U seriji se mnoge tajne otkrivaju, pa možda i ova… Nadam se da će gledaoci zavoleti Dragu i Dragog bar onoliko koliko ja volim i poštujem moju Dragu koleginicu – Natašu Ivančević, kaže Bora Nenić, dodajući da ga je inspirisala njena profesionalnost, posvećenost, disciplina, pozitivna energija i uvek dobro raspoloženje.

PROČITAJTE JOŠ: Miloš Biković – Srbija treba da snimi novi BOJ NA KOSOVU! Sa holivudskim zvezdama! Budžet – 15 MILIONA DOLARA!

Za iskustvo rada sa ekipom „Bosonoga produkcije“ kaže da tako nešto, u pozitivnom smislu, nije doživeo tokom 50 godina karijere, a za seriju „Hotel Balkan“ je ubeđen da će gledaoci željno iščekivati svaku novu epizodu.

Na ekranu treba da piše – Ovo je serija ZA SVE UZRASTE, bez onoga Nije preporučljivo za gledaoce mlađe od… Videćete istoriju jedne porodice u periodu od 90 godina, videćete galeriju likova, uglavnom domaće snage, kao i brojne zaplete, intrige, ljubavi… – ističe Nenić.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO! Ovo su najgledanije domaće serije svih vremena! SELO GORI… i RANJENI ORAO bez konkurencije!

I to već ove jeseni, kada emitovanje telenove „Hotel Balkan“, čiji je reditelj Saša Karanović, počinje na Superstar TV kanalu, dok istovremeno u studiju „Bosonoga produkcije“ kreće snimanje njene druge sezone.

Foto Promo

Advertisement