Connect with us

TV

Igra sudbine 117. epizoda – sreda, 29. jul (Prva, 21.10): Kakvu će to VELIKU tajnu ADA I VUKAŠIN otkriti IVANU I PANČETI? Ko je bio ŽILE – PANČETI? Da li su oni, možda…

Published

on

Pa, nama ovde više ništa nije jasno. Igra sudbine 117. epizoda koju gledamo u sredu 29. jula od 21.10 na TV Prva zavrteće vam pamet luđe od najluđeg ringišpila. I više vam ništa neće biti jasno. Kakvu je to veliku tajnu saznao Vukašin. Šta će to Ada Kanački morati da kaže Ivanu i Pančeti? Na koji način su oni povezani? I kakve veze sa svim tim ima Žile? Zbog čega će im ova velika tajna zauvek PROMENITI ŽIVOTE?

Pročitajte još Igra sudbine ŠOK! Vukašin ADI otkriva STRAŠNU istinu o IVANU I PANČETI! MILA je OČAJNA – Una GRLI…

Dok mi razmišljamo o toj temi, Sofija Šubarević u Lukinom krevetu polako kroji svoj plan. Ona ne želi deliće. Od Luke traži SVE! Da li će joj se na putu ka osvajanju tog trona, ipak, isprečiti nešto? Neka mušac na koju nije računala? Možda – Komarac. Sada kada Vukašin zna da je Donka Komarcu prsten dala preko sudije Milorada sa kojim spavaju i Sofija i Donka, Vukašin polako sklapa kockice. Višnja je u toj priči, nažalost, kolateralna šteta, ali ispostaviće se da i Komarac ima dušu. I da, ipak, nešto oseća prema Višnji.

Pročitajte još Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

Nažalost, nova epizoda donosi i neke loše vesti. Prva, i verovatno za sve one koji navijaju za Milu i Aleksu važnija je ta da će se Mila ponovo zateći na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. U trenutku kada Una završi u Aleksinom zagrljaju. Nema kraja njenom očaju, ali ni želji da Aleksi ovog puta ne progleda kroz prste.

Pročitajte još Glumica IVA ŠTRLJIĆ otkriva za FILM I TV – Evo zašto DIJANA ERSKI, junakinja serije IGRA SUDBINE, nosi SAMO JEDNU RUKAVICU!

Ipak, jedna loša vest će još jednom učiniti da makar na sekundu ili dve zaboravimo još jedan ljubavni fijasko ovog tandema. Debeljko je uhapšen. Uhvaćen je na granici sa zabranjenim tovarom. Hoće li završiti u zatvoru? Kako će ga Mila i Nada ovog pusta spasiti? I da li će Matija sada konačno biti RASKRINKAN?

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO: Ovo su NOVE SERIJE koje ove jeseni gledamo na TV!

Foto Promo

Advertisement