Connect with us

TV

Igra sudbine 117. epizoda – sreda, 29. jul: ŠOK! Vukašin ADI otkriva STRAŠNU istinu o IVANU I PANČETI! MILA je OČAJNA – Una GRLI ALEKSU!

Published

on

Ako ste iskren i istinski obožavalac serije IGRA SUDBINE, onda će vas 117. epizoda baciti u potpuni trans. Burno veče tek nam predstoji, a događaji koji nam na TV Prva od 21.15 predstoje u Igra sudbine 116. epizoda znatno će uticati na sve ono što nas sutra očekuje.

Pročitajte još Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

U sredu 29. jula Vukašin će Adi Kanački doneti vesti o Ivanu i Pančeti koje će je zaprepastiti i koje će zauvek promeniti njihove živote.

Pročitajte još Glumica IVA ŠTRLJIĆ otkriva za FILM I TV – Evo zašto DIJANA ERSKI, junakinja serije IGRA SUDBINE, nosi SAMO JEDNU RUKAVICU!

To, međutim, neće biti jedini šok. Ništa manje iznenađena neće biti ni Mila kada ugleda Unu u Aleksinom zagrljaju. Mila zbog ovoga doživljava novo razočarenje…

Pročitajte još OTKRIVAMO Ovako izgleda ARAPSKA verzija serije BESA!

Pod izgvorom da postupa po naredbama „s vrha“, Debeljka šalju na put u inostranstvo sa jasnim instrukcijama da na granici mora biti u tačno određeno vreme. Ali, kada Zvonimir sazna da se iznenada promenila policijska patrola, nastaje haos!​

Pročitajte još Milica Tomašević, NADA iz serije IGRA SUDBINE za FILM I TV: Volela bih da odem kod BAKE na KOSOVO!

Igra sudbine 66 epizoda

Ono što će sve baciti u očajanje jeste to da će Debeljka uhapsiti i staviti u zatvor! Kako će se Milin i Nadin brat izvući iz ove nevolje i kakav će efekat imati na njihovu porodicu koja je već do guše u problemima? Saznaćemo već u narednim epizodama serije Igra sudbine.

Pročitajte još Ovo su NAJPLAĆENIJI srpski GLUMCI! Nećete verovati ko je NAJSKUPLJI!

Foto Promo

Advertisement