Naslovna TV Igra sudbine 120. epizoda - utorak, 4. avgust (Prva, 21.10): LUKA preti...

Igra sudbine 120. epizoda – utorak, 4. avgust (Prva, 21.10): LUKA preti MILI da ODMAH raskine sa ALEKSOM! Ona ne može biti sa njegovim NEPRIJATELJEM!

Pročitajte još SJAJNE VESTI! Glumac STEVAN PIALE postao TATA! OTKRIJTE – da li je dobio ĆERKU ili SINA?

Još jedno uzbudljivo veče u seriji “Igra sudbine”. Siže bi bio – Dijana Erski postaje direktorka, Strahinja se uvukao Sofiji pod kožu i sasvim sigurno postaje lik koji će ubuduće krojiti Igru sudbine ostalih junaka popularne serije. Pokazao je da se boji Matije, ali i da mu nije žao Debeljka. On mu je prepreka, ne prijatelj. Da li je razlog tome Nada?

Pročitajte još OTKRIVAMO! Evo ko u filmu i seriji TOMA igra LEPU LUKIĆ i TOZOVCA!

Pročitajte još Milica Milša OTKRIVA – Adu Kanački u seriji IGRA SUDBINE uskoro očekuje NEŠTO UŽASNO! Spremite SE!

Bruner i Vukašin su sklopili pakt, a taj dogovor između dva udbaša pokazaće se fatalnim ne samo po Sofiju, već i za Matiju. Lukin fitilj je sve kraći. Nervira ga sve u vezi sa Aleksom. Ne veruje mu ni reč. Ćak ni kada mu ovaj jasno stavi do znanja da sa Adinim planom o podeli imovine on nema nikakve veze. Aleksa ne želi ništa od Ade, ali u novoj 120. epizodi u utorak 4. avgusta pokazaće se da ima nešto što ni Luka više ne žli.

Pročitajte još LUKA RACO, zvezda serije IGRA SUDBINE – BORIO bih se za SRCE DEVOJKE kao što je MILA!

On će otvoreno zapretiti Mili da mora odmah da raskine sa Aleksom. Kao razlog navodi to da ona ne može da bude sa čovekom koga on mrzi. I napada je u trenutku kada je ona pokuša da ode. Hoće li Luka pokazati svoje životinjsko lice. Hoće li povrediti Milu. Saznaćemo u 120. epizodi serije “Igra sudbine”.

Pročitajte još HIT! Sandra Afrika u filmu JUŽNI VETAR 2?

Pančeta je sa jedne strane srećna jer konačno ima porodicu. Sa druge – izgubila je Aleksu. Ona mu je sada strina, a njeno srce je slomljeno. Objašnjava to Tići, ne shvatajući da pred sobom ima čoveka koji joj maše sa dna kratera koji je ona nazvala svojim životom.

Pročitajte još HIT! BAĆA postao PLAVUŠAN! Južni vetar 2 počinje da DUVA!

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

HIT! Prvo KOŠARE, a sada i ŽETVA! Miloš Biković snima još jedan FILM o stradanju SRBA na KOSOVU!

Miloš Biković ove godine ima uloge u, po mnogima, najznačajnijim srpskim filmovima "Košare" i "Žetva". On ih i sam smatra takvim jer...

Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Piše Jovana Vukašinović PROČITAJTE JOŠ I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete...

I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete VEROVATI!

Glumačkoj ekipi serije "Pevačica" pridružio se i Ognjen Amidžić, a voditelj će igrati sebe, pa će, prema scenariju, u svojoj emisiji intervjuisati...

Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

Nataša Ninković prihvatila da igra Zoricu Marjanović. Ona je izvrsna glumica koju nikad nismo gledali u ulozi vračare, kaže Gaga Antonijević o...

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!